МЕЖДУНАРОДНА КВАЛИФИКАЦИЯ ПРИ ХРАНИТЕЛНИ НАРУШЕНИЯ ОТ САМАТА МЕЖДУНАРОДНА ОРГАНИЗАЦИЯ iaedp™

МЕЖДУНАРОДНО ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ С ВКЛЮЧЕНО ЧЛЕНСТВО И ПРЕСТИЖЕН ОБРАЗОВАТЕЛЕН СТАТУТ КЪМ iaedp – Международната асоциация за професионалисти по хранителни нарушения, включваща- базов, медицински, диетичен и терапевтични модули в онлайн формат.
С Партньорството на Първа Българска Организация за хранителни нарушения-Асоциация УНИКАЛ, Като Mеждународният им Kлон за България, с председател и координиращ-обучител  д-р Елисавета Павлова, вижте повече за нея на този линк: За д-р Елисавета Павлова

Научете повече, продължавайки да четете, по-долу:

МЕЖДУНАРОДНА КВАЛИФИКАЦИЯ ПРИ ХРАНИТЕЛНИ НАРУШЕНИЯ ОТ САМАТА МЕЖДУНАРОДНА ОРГАНИЗАЦИЯ iaedp™ (International Association for Eating Disorders Professionals).

Първа Българска Организация за хранителни нарушения-Асоциация УНИКАЛ) www.bia-unikal.org, беше официално приета през 216 г. за Международен Клон, а през 2107 и като Designated Educational Affiliate in Bulgaria на Международната организация за професионалисти в сферата на хранителни нарушения- iaedp™ (International Association for Eating Disorders Professionals). Научете повече на бутона, по-долу:

Като председател на международния клон беше избрана д-р Елисавета Павлова, която е първата в България сертифицирана от IAEDP, като специалист в менталното здраве при хранителни нарушения. Освен това тя е психолог практикуващ във Варна, обучител/лектор към ОнЛайн Академията на Асоциация УНИКАЛ и на Международната Квалификация посредством Сертификационно Онлайн Обучение на IAEDP, за което можете да прочетете повече на този линк: Международно Сертификационно ОнЛайн Обучение за Студенти и Специалисти

Това официално представителство ще допринесе значително за цялата българска общност посредством развитие в две от основните дейности на Асоциация УНИКАЛ, а именно обучения за български професионалисти и студенти, както и превенция – ранно разпознаване и навременни интервенции в сферата на хранителни нарушения в страната.

Всичко относно Асоциация УНИКАЛ вижте на линка: http://bia-unikal.org/

Изпратете ни запитване