ОНЛАЙН АКАДЕМИЯ

”ЕМОЦИИ & ХРАНЕНЕ”

Обучения за заинтересованите професионално, лично или за близките си от темите за справяне с емоционално, преяждащо, рестриктивно хранене, прекомерно спортуване и влошена представа за тялото, хранителни нарушения- анорексия, булимия, безконтролно преяждане.. 

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ТРИ ВЪЗМОЖНОСТИ, ПО-ДОЛУ:

1. За лично или за близките си заинтересованите, ви насочваме да се запознаете по-долу на страницата с 2 обучения, подходящи и за лично ползване, за които можете са научите по-долу на тази страница: „Консултиране с Подхода Интуитивно Хранене“ и „Практично консултиране при преяждащо/емоционално хранене“.

2.  За студенти и работещи в „помагащите професии“, заинтересовани от допълнителни квалификации в сферата на хранителни нарушения. Научетете повече за предлаганите в момента 5 онлайн сертификационни обучения и  3 онлайн тренингакоито ВАЖНО макар и със сходни заглавия като обученията имат различно съдържание и предназначение.

3. За мотивираните да станат сертифицирани специалисти в 2 направления, обучавайки се на 5 нива– със сертификат за всяко и отделен финален сертификат за специалист. Научете повече на линка ТУК! 

Вижте Отговорите на Често Задавани Въпроси за заинтересованите от 2 -те Професионално Насочени Направления за Сертифициране  ТУК! 

Международно Сертификационно ОнЛайн Обучение към IAEDP

МЕЖДУНАРОДНА КВАЛИФИКАЦИЯ ПРИ ХРАНИТЕЛНИ НАРУШЕНИЯ ОТ САМАТА МЕЖДУНАРОДНА ОРГАНИЗАЦИЯ IAEDP-Международната Асоциация за Професионалисти в сферата на Хранителни Нарушения, включващ: базов, медицински, диетичен и терапевтичен учебни модули в онлайн формат. 

С Партньорството на Първа Българска Организация за хранителни нарушения-Асоциация УНИКАЛ, Като Mеждународният им Kлон за България, с председател и координиращ-обучител  д-р Елисавета Павлова, вижте повече за нея на този линк: За д-р Елисавета Павлова

Вижте повече: Международно Сертификационно ОнЛайн Обучение

Обучение “Консултиране в Подхода Интуитивно Хранене”

За специалисти и студенти от :

  • медицинската,
  • здравната,
  • психологична,
  • преподавателска,
  • дието и фитнес/инструкторска/треньорска/ разкрасително-възстановителнa/ масажнa и др. сфера, 
  • както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любима хора.
education-school-teaching-technology-and-people-G726M9P
стомашно здраве

Обучение “Базово Консултиране при Хранителни Нарушения (ХН)”

 Анорексия, Булимия, Безконтролно Преяждане Подходящо за специалисти и студенти, като е включен и модул базови умения за консултиране и активно слушане.

Обучение “Практично консултиране при преяждащо/емоционално хранене”

За специалисти и студенти от медицинската, преподавателска, здравната, психологична, дието и фитнес/инструкторска/треньорска/разкрасително-възстановителни/ масажни и др.  сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любима хора.

преяждане
weight-loss-850601

Обучение „Консултиране в мотивация, хранене, тяло и други важни ХН практики”

За специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес и други подобни сфери.

Изпратете ни запитване