КОЛЕДЕН прием в Онлайн Академия ,,Емоции & Хранене“

КОЛЕДЕН ПРИЕМ в UNIKAL Online Institute и Академия„Емоции & Хранене

Срок на включване  до 11 декември 2019 г.

Обучения за заинтересованите професионално, лично или за близките си от темите за справяне с емоционално, преяждащо, рестриктивно хранене и хранителни нарушения.

Стартиране на обученията на 12 декември 2019 г.

В момента е отворен Коледен прием в Академия „Емоции и Хранене” за четирите обучения:

            Записване до 11 декември на имейл: bia.unikal@gmail.com

с тема: Записване за Отворен Коледен Прием

ОТСТЪПКИ за всички обучения и курсове (с изключение на Международното Обучение, като ако запишете едновременно 2 Обучения, получавате отстъпката от 10% от другото обучение):

  • при ранно записване до 30 ноември: 10%;
  • при записване на един курсист на 2 обучения: 10%;
  • при записване на двама курсисти за 1 обучение: 10%;
  • при записване на двама курсисти за 2 или повече обучения: 15%;
  • при записване на трима курсисти за 2 или повече обучения: от 20 до 25%.
  • ВАЖНО! Имате възможност да започнете обучението си и с Късен Старт – след Новогодишните празници – в началото на Януари 2020 г.

Обучение/ниво „Международно сертификационно онлайн обучение” към iaedp™ – Международната асоциация за професионалисти в сферата на хранителни нарушения, включващо преведени на български език: базов, медицински, диетичен и терапевтичен учебни модули в онлайн формат и издаване на 5 Сертификата на английски език.

Вижте повече тук!

Обучение/ ниво „Базово консултиране при Хранителни нарушения (ХН)” – анорексия, булимия, безконтролно преяждане, подходящо за специалисти и студенти, като е включен и модул „Базови умения за консултиране и активно слушане”.

Вижте повече тук! 

Обучение/ниво „Консултиране в подхода Интуитивно хранене” за специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес, разкрасителна сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любими хора.

Вижте повече тук!

Обучение/ниво „Практично консултиране при преяждащо/емоционално хранене” за специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес, разкрасителна сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любими хора.

Вижте повече тук!

Ако имате лични, за семейството ви или професионални интереси в сферата на хранителни нарушения, и/или проблеми с хранене, преждане и тяло, научете повече на линка: Онлайн Академия „Емоции и Хранене“   

ОБНОВЕНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СЕРТИФИЦИРАНЕ КАТО СПЕЦИАЛИСТ В 2 НАПРАВЛЕНИЯ: „ПРИ ПРОБЛЕМИ С ХРАНЕНЕ, ПРЕЯЖДАНЕ И ТЯЛО“ ИЛИ „ПРИ ХРАНИТЕЛНИ НАРУШЕНИЯ“ 

Ако проблемите с хранене, преяждане и тяло или сферата на хранителни нарушения са ваша страст:
– работите с хора или планирате да консултирате по темата

– студентите сте или в търсене на допълнителна квалификация
Ви предлагаме да станете сертифициран специалист в сферата в 2 направелния с онлайн обучение на 5 нива, всяко от които е под формата на обучение с  отделно име и с отделен сертификат. 

Научете повече на линка: Станете Сертифициран специалист

Повече за нас и дейностите ни можете да научите като разгледате нашия сайт.

Харесайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/UNIKALOnlineInstitute/ за да следите постовете ни, како и нашият нов Уебсайт: https://unikalonlineinstitute.com/

При въпроси и за записване ни пишете имейл на: bia.unikal@gmail.com  изпращайки и телефонният си номер за обратна връзка.

Тел. за връзка:  +359 897 621 607 или 0878-205 221

Очакваме Ви като курсисти и партньори на Академия “Емоции и Хранене” към Асоциация УНИКАЛ!

Затвори меню
Facebook
TWITTER
Visit Us
LinkedIn
Instagram
Don`t copy text!
×

Cart