КУРС “ИЗГРАДЕТЕ ЦЯЛОСТНА УВЕРЕНОСТ”                       

Обучение по УНИКАЛ Модела за УЕЛНЕС Развитие от д-р Елисавета Павлова

Разпознавате ли някои у вас самите:

 • Чувствате ли се уморени и претоварени от някакви вътрешни ограничения?
 • Имате ли усещане че сте ограничени да постигнете това, към което се стремите?
 • Борите ли се с негативни мисли, вярвания и чувства?
 • Отлагате ли щастието за бъдещето, когато ще бъдете в най-добрата си форма, тегло или с мечтаното тяло?

Ако сте отговорили с Да, а готови ли сте:

 1. Да замените негативните си нагласи с нови вярвания, които подкрепят вашето здраве, щастие и успех?
 2. Да осъзнайте тайните на УНИКАЛ подхода за да си върнете или усилите вътрешната си сила?
 3. Да се научите да бъдете уверени не само в себе си, но и в контактите с другите във външния свят?
 4. Да възстановите своята стойност и да се преоткриете, за да бъдете най-доброто си „Аз“?
 5. Да разполагате с ефективните методи за насърчаване на нова гледна точка към вашия външен вид и уважение към тялото ви?
 6. Да получите достъп до инструменти и техники, към които винаги да се обръщате, когато се сблъскате с житейските предизвикателства?

Ако сте отговорили утвърдително на повечето въпроси по-горе, значи това обучение е за вас.

Класическата WELNESS философия включва шест аспекта: духовен, мисловен, социален, личностен, емоционален и физически. УНИКАЛ Модела, базиран на тази философия е създаден от д-р Елисавета Павлова и отговаря изцяло на интегралната философия, съчетаваща неразривната свързаност на тяло, душа и разум в уникалната човешка същност. Името на модела представлява ахронима УНИКАЛ,  в който можете да разгледате съответните аспекти, да научите повече ползите за вас и дори да ги поръчате като отделни видео курсове като кликнете върху всеки от аспектите по-долу:

У – НИКАЛНИ УМЕНИЯ И СПОСОБНОСТИ – ЛИЧНОСТЕН АСПЕКТ
Н – АТУРАЛНИ ТЯЛО, ДВИЖЕНИЕ И ХРАНЕНЕ – ФИЗИЧЕСКИ АСПЕКТ
И – НТЕЛЕКТУАЛНИ / УМСТВЕНИ УМЕНИЯ – МИСЛОВЕН АСПЕКТ
К – УЛТУРА И СОЦИАЛНИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ – СОЦИАЛЕН АСПЕКТ
А – ВТЕНТИЧНА / ДЪЛБОКА ЧОВЕШКА СЪЩНОСТ – ДУХОВЕН АСПЕКТ
Л – ИЧНА ЕМОЦИОНАЛНА СФЕРА – ЕМОЦИОНАЛЕН АСПЕКТ

Това са своеобразни 6 ключа за постигане на оптимално благоденствие – WELNESS, съставящи шест от частите на обучението, а ключодържателят им – самооценката е изведен в седма част.

Научете повече за философията зад Модела на УНИКАЛ, за  теоретичната рамка и подсъзнателното преодоляване на вътрешните ви пречки ТУК!

КАКВО ВКЛЮЧВА КУРСА:

 • 7 отделни части с по между 4 и 5 модула всяка, за изграждане на компетенциии и умения водещи до увереност в самооценката, духовна, умствена, социална, професионална, емоционална и физическа – в тялото. 
 • Всяка от 7-те части на обучението включва обучителен материал във видео, аудио, текстов формат, презентация, според предпочитания стил на учене на курсистите
 • Всяка от 7-те части на обучението включва и рабтни листи – бланки за писмено попълване с техники, активни стъпки, упражнения или практични съвети за прилагане на наученото в ежедневието.
 • Всяка от 7-те части на обучението включва и по един сублиминален тих аудио албум или общо 7, които служат за подзъзнателно ремоделиране – преодоляване на вътрешните пречки и затруднения относно съответния вид увереност.
 • БОНУСИ Включени са и 2 СУПЕР БУСТЕРИ- сублиминални албуми за повишаване на вашата увереност.
 • Каним ви да прочете част от десетките положителни отзиви на нашите курсисти ТУК!

Научете повече за концепцията зад Модела на УНИКАЛ , за  теоретичната рамка и подсъзнателното учене ТУК!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЗВА ОБУЧЕНИЕ “ИЗГРАДЕТЕ ЦЯЛОСТНА УВЕРЕНОСТ“:

 1. Защото това обучение е създадено от д-р по психология Елисавета Павлова, която е с повече от 12 год. опит в сферата на психологично консултиране, коучинг за увереност и личностно развитие, както и в тренирането на хора като лектор и обучител не само на български но и на английски език. Тя е основател и управляваща УНИКАЛ Институт, както и е член на Борда на Директорите,  Председател на Международния Клон, както и Международен  Обучителен Партньор на Международната организация за ХН професионалисти iaedp™. Освен това тя с безупречни експертни познания и професионален опит в сферата на хранителните нарушения , както и със световни престижни отличия към iaedp™ (International Association of Eating Disorders Professionals) и като професионален партньор на WHO (Световнаta здравна организация). Можете да научите повече ТУК.
 2. Този курс използва модела УНИКАЛ, базиран на WELLNESS философията, за цялостност и холистичност, което води до максимизиране на потенциала, оптимизиране на благосъстоянието и балансиране на всички 6 измерения на живота. Това е много холистичен подход, който включва: вътрешна увереност и самочувствие, увереност на границата на тялото и външно-социална увереност, което в крайна сметка ще промени вас и вашия живот.

 1. Повечето курсове имат за цел или съзнателно да работят върху определена желана цел или поведение, или изцяло да направят своите програми въз основа на подсъзнателното препрограмиране. Този курс обаче включва както: подсъзнателно препрограмиране чрез аудио записи с подсъзнателни положителни утвърждения, така и съзнателна работа върху 6-те аспекта на ахронима УНИКАЛ, за да получите по-бързи, по-лесни и по-ефективни резултати.
 2. Курса предлага уникална възможност да бъде приложима към начина на живот на всеки, независимо дали сте много заети, умерено заети или имате достатъчно свободно време. Много важно, тази програма може да бъде премината по ваш избор:

С бърза скорост за 7 седмици,

С умерена скорост за 14 седмици,

Или с много бавна скорост в продължение на няколко месеца,

И може допълнително да се превърне в процес на учене през целия живот на непрекъснат растеж, поради това, че получавате достъп до програмата за цял живот.

 1. За разлика от други курсове, където гледате видеа и очаквате промяната у вас да се случи на базата на прозрения, това обучение включва освен това работни листи с упражнения, които трябва да практикувате редовно в ежедневието си, защото с активност  ще видите желаните резултати максимално бързо в живота си.
 2. Освен това ще ви бъде предоставена отлична възможност да се присъедините като партньор към подкрепяща общност, така че да продължите да учите, да се свързвате и подкрепяте с другите по ключовия път за повишаване на благоденствието и по-нататъшно личностно развитие.
 3.  Ако професионално бихте искали да прилагате наученото като тренирате/обучавате други по този модел, е нужно да изпратите имейл до д-р Елисавета Павлова на: bia.unikal@gmail.com за да се запишете за допълнителните модули и ще можете да придобиете сертификат за треньор/обучител по програма „Треньор по увереност“, както и ще можете да станете обучител-партньор към УНИКАЛ Институт, допълвайки или самостоятелно развивайки професионалната си дейност.

ТАКСА и ЗАПИСВАНЕ

Цялото обучение включва събрани от 7-те модули общо 33 видео лекции- уебинари, 33 аудио лекции, 33 PDF текстови лекции, 34 работни листа с практични техники и упражнения и 9 сублиминални аудио албума за подсъзнателно ремоделиране. В подготовката на това обучение, включващо както виждате, голям обем от ценни обучителни материали с практична насоченост, са вложени десетки часове високо професионален труд възлизащ на стойност от повече от 2000 лв., но предложената промоционалната такса е от 480 лв.

 • Поръчайте курса ТУК! и ще получите достъп до всички обучителни модули до 24 часа
 • При въпроси, изпратете имейл с тема: Запитване за курс „Изградете цялостна увереност“ на: bia.unikal@gmail.com