Членството в iaedp™ и нашия Международен клон е уникална възможност да бъдете част от организация, която е световен лидер в осигуряването на качествено образование и високи стандарти на обучение за професионалисти, които лекуват болни от нарушения от целия спектър на хранителните разстройства. Нашите програми са създадени от професионалисти, осигуряващи лечение в терапевтична среда.

Сред многото предимства на членството са:

-Годишна членска такса от само $70 специално за членовете на международни клонове (редовната такса е  $195).

-Достъп до възможности за висококачествено продължаване на обучението чрез бюлетини като Eating Disorders Review, Member Spotlight, както и професионални Уебинари, онлайн тренинги и специализирани курсове. Пропуснали сте Уебинар на живо? Не се тревожете – ще получите специален линк, за да му се насладите по-късно.

-Възможност да станете Сертифициран специалист по хранителни нарушения (CEDS) и да се откроявате сред своите колеги от целия свят. Също така ще се наслаждавате на специални корпоративни цени, ако няколко членове на Вашето лечебно заведение или частна практика се интересуват от това сертифициране.

-Като Международен клон на iaedp™ нямаме търпение да енергизираме и ангажираме глобалната общност около хранителните нарушения и да фокусираме усилията си над осигуряване на професионални обучения, увеличаване на членствата и изграждане на сътрудничество. Бихме искали лично да поканим професионалисти – като Вас, да станат членове на iaedp™ като се присъединят към нашия Международен клон.

-Да станете председател на клон на iaedp™ в своята държава или в своя регион, да се откроите като лидер в областта на хранителните нарушения и да получите уникален достъп и статус, които Ви позволяват да осъществявате образователни и превантивни дейности.

-Привилегията да пишете статии за своята област на експертиза или научни изследвания в Member Spotlight, Expert Guest Blogger или Eating Disorders Review.

– Да станете член на Connection, Outreach and Mentoring Committee (COMC) и да присъствате на неговите образователни Уебинари относно сертифициране и други теми.

– Да се присъедините към Case Study Peer Consultation Group на Международния клон – телеконференция, провеждаща се два пъти в месеца

-Достъп до 1:1 супервизия с престижни и световно признати професионалисти от iaedp™ в редица области, сред които психология, медицина, диетика и хранене, болнични грижи и други. 

Получавате възможност да се възползвате и от предимстваата по-долу:

 1. Да се появявате в Регистъра на членове –  iaedp™ Membership Directory.
 2. Имате достъп до свободните работни позиции и до списък с възможности (Opportunities Board).
 3. Получавате ежемесечния бюлетин iaedp™ Certification News Monthly e-Newsletter – Certification Updates.
 4. Се свържете със записите  Marketing Mondays Audio Recordings – съвети и техники, представени от Бони Харкен и Бланш Уилямс.
 5. Имате достъп до връзки с други организации за хранителни нарушения.
 6. Имате достъп до MemberSHARE, нашият iaedp™ Бизнес дневник и онлайн членски ресурс, чрез който можете да научите за членове, които имат собствени публикации, за скорошни повишения или награди, консултантски уебинари, експертни гости блогъри, както и събития в САЩ и международните клонове. Това е мястото, където членовете могат да се свързват едни с други, да сформират мрежа и да се чувстват приети!
 7. Достъп до образователната квалификация на iaedp™ на различни езици – очаквайте скоро!
 8. Възможност да присъствате на ежегодния Симпозиум на iaedp™ и да получите достъп до отстъпка от таксата за регистрация. Симпозиумът свързва психолози, психиатри, лекари и афилиирани професионалисти.
 9. Възможност да представите своята експертиза, научни проучвания или метод на лечение на ежегодния Симпозиум на iaedp™ прид над 600 професионалисти.
 10. Образователни институции могат да станат Академични членове с допълнителни предимства.
 11. Вашата организация/практика/учреждение може да стане Членска организация само за $1500 с допълнителни предимства.
 12. Възможности за спонсорство/маркетинг на Симпозиума – изложенията на Симпозиума включват водещите компании и центрове за лечение в областта на хранителните нарушения.
 13. iaedp™ „Представи си ме отвъд това, което виждаш“ творческо състезание – Imagine Me Beyond What You See Body Image Art Competition and Awareness Project.
 14. Включване на публикуваните Ви книги в професионалната книжарница на  iaedp™ и MemberPUBLISH-нужно Ви е, имаме го!

Като член Вие също ще имате възможността:

-Да кандидатствате за престижни професионални награди – Spirit of iaedp, New Professional, Member of the Year, Fellow of Iaedp™

-Присъединяване към Международен клон на  iaedp™, където ще се свържете с и ще получите подкрепа от ценна мрежа от отдадени здравни професионалисти, ще намерите възможности за професионално развитие и ще създадете общност, която поддържа най-високи възможни стандарти.

Не се колебайте да ни пишете на intchapter.iaedp@gmail.com, за да получите повече информация или съдействие по време на процеса на кандидатстване.

Каним Ви да се присъедините към  iaedp™ като посетите нашата страница https://iaedp.site-ym.com

За да получите достъп до отстъпките, е нужно да сте се присъединили като членове на Iaedp™  към Международния ви клон с председател д-р Елисавета Павлова.

Dra. Rosanna Mauro de Maya, MS, CEDRD-S

Iaedp™ International Chapter President