СТАНЕТЕ ОБУЧИТЕЛИ-ПАРТНЬОРИ

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ- КАКВО СЕ ОЧАКВА ОТ ВАС:


Като Обучители-Партньори към Академия “Емоции и Хранене”, ще ви се предостави възможност да обучавате в реален формат (лице в лице) курсисти на територията на града/региона ви в индивидуален и/или групов формат- във вашият кабинет, център или друга подходяща ваша или обществена локация. Това ще бъдат заинтересовани лично за нарушените си хранителните навици лица или специалисти, които предпочитат да се обучават не в онлайн формат, но в директен контакт с обучителят и/или други курсисти.

Накратко- вие ще обучавате курсистите по предлганите от Академия “Емоция и Хранене” 4-ри Обучения/ Обучителни Нива. Докато нашата организация, ще им предоставя в допълнение и достъп до обучителната ни платформа- до обучителните им материали и ще им изпращаме сертификатите след обучението им.

УСЛОВИЯ ЗА ВКЛЮЧВАНЕ:

За да бъдете одобрени за Обучители-Партньори на УНИКАЛ е нужно да отговаряте на 5-те условия, по-долу:

1.Завършено или обучение в процес  във всички настоящи нива на сертифициране* / Научете повече ТУК!

2.Завършено висше образование или в процес на финализиране на бакалавърска степен

3.Записване и заплащане за минимум 2 категории професионално партньорство, от които е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО това за Академия-Партньор, а 2-та категория професионално партньорство е по избор- между УЕЛНЕС или АСОЦИАЦИЯ Партньор Научете повече ТУК!

4.Адекватен опит / стажове в сферите на консултиране, водене на тренинги/обучения, презентиране пред публика и комуникация лице в лице с хора

5.Мотивация и споделяне на идеите- мисия и цели на УНИКАЛ Онлайн Институт

 *ВАЖНИ УТОЧНЕНИЯ:

Към точка 1, можете да се запишете за обучителните нива за Сертифициран Специалист- Консултант с ОТСТЪПКА ОТ 20%- 476 лв. 

Единственото обучение, което се провежда САМО в Онлайн формат и директно към Академия “Емоции и Хранене” е Международното обучение за Асоцииран Сътрудник към iaedp™.

Относно условията в точки 2, 4 и 5 е нужно да ни изпратите писменно информацията на имейл: bia.unikal@gmail.com

ЗАПЛАЩАНЕ И ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО:

По отношение на финансовите възнаграждения и специфичните условия за осъществяване на партньорсвото ви като Обучители-Партньори, моля да се свържите с нас на имейл, на който ще ви бъде предоставена допълнителна информация: bia.unikal@gmail.com

Благодарим ви за интереса и ще се радваме да осъществяваме плодотворно сътрудничество с вас, като наши партньори!

Екипът на УНИКАЛ Онлайн Институт: https://unikalonlineinstitute.com