Отделен албум  е с цена 29.99 лв.

Получавате:

1.Скрипт със текста на подсъзнателните/сублиминалните утвърждения

2.Аудио запис с гласа на д-р Елисавета Павлова

3. Албум в mp3 формат* със сублиминални утвърждения

*Включва една mp3 с един от 4-те вида фон включен в албума към сублиминалните послания:

Тих запис (чува се много леко шумолене)-за употреба по всяко време-с друга дейност, не изисква никакво време;

Анти-стрес и тревоги музикален фон с научно доказана музика понижаваща със 65% напрежение и безпокойство.

За релаксация и медитация с музика на тета вълни, която води и до умствено освежаване след преумора;

За дълбок сън и при проблемно записване, с музика на делта вълни, което увлича ума на най-дълбокото ниво.

Формат: „Актив“,„Релакс“ или „Микс“ 49.99 лв.

Всеки „ СУ формат” идва при вас с по 2 подсъзнателни музикални миксове, 2 текстови файла със самите утвърждения, 2 аудио файла със СУ записи подготвени лично от д-р Елисавета Павлова.

Всеки от тях съдържа едно и също количество от подсъзнателна техника, но в различен музикален стил в зависимост от формата, който предпочитате: „Актив“, „Релакс“ или „Микс“.

*С формат„Актив“,„Релакс“ или „Микс“ спестявате10 лв.вместо поръчка на 2 отделни СУ mp3.

Избирайте между нашия „Актив“ формат, който включва 2 албума- записа със СУ:

– Първият mp3 файл е т.нар „Тих или маскиран“ шум-чувате лек шепот единствено при близък контакт с телефона или лаптопа си, който можете да използвате навсякъде и по всяко време в забързаното си ежедневие- докато вършете домакинска работа, пътувате към работа или завръщайки се от нея, докато сте на работа (никой няма да разбере, ако държите телефона си близо до вас-на бюрото) или докато сипочивате преглеждайки социалните си профили или извършвайки каквато и да е друга дейност.

-Вторият mp3 файл в „Актив“ формат е с анти-стрес, тревоги и нервност ефект, поради включената в него музика на Маркони Weightless, която невролозите са открили че намалява с 65% тревожността и стреса.

Избирайте между нашия „Релакс“ формат, който включва 2 албума-записа със СУ:

– Първият mp3 файл е със музика, която е с технологията за мозъчното увличане или на английски език brain wave entrainment, с помощта на която мозъка започва да работи на тета ниво-тета мозъчни вълни. Този формат е подходящ както за релаксация, така и за медитативни практики и може да се слуша веднъж дневно в отпуснато състояние- седнали удобно или легнали и фокусирани върху звуците на музиката. Научете повече на линка:  5 основни честоти на мозъчните вълни.

– Вторият  файл е със музика,  която е с технологията за мозъчното увличане или на английски език brain wave entrainment, с помощта на която мозъка започва да работи на делта ниво-делта мозъчни вълни.Този формат е подходящ за времето преди заспиване, както и е с доказано действие, включително и от консултативната практика на д-р Елисавета Павлова в подобряване на съня. Чудесен за бързо унасяне и при често събуждане или затруднено заспиване. Научете повече на линка:  5 основни честоти на мозъчните вълни.

При третата опция, а именно „Микс“формат ви се предоставя свободата да изберете 2 СУ албума измежду общо 4 СУ mp3 формата, както и да комбинирате 2 различни скрипта със СУ измежду общо 9 налични категории. Вижте всички категории ТУК!

С пакетите по-долу, ви предоставяме възможност за още по-голямо спестяване ако си поръчате едновременно 6 СУ албума по избор.

ПАКЕТИ СЪС 6 ПОДСЪЗНАТЕЛНИ АЛБУМА С 30% ОТСТЪПКА ЗА 126 ЛВ. ВМЕСТО РЕДОВНА ЦЕНА ОТ 180 ЛВ. СПЕСТЯВАТЕ 54 ЛВ.