Споделянето е грижа! В социалните мрежи – с кауза! 

За всяка нова поръчка, направена в следствие на кликване върху наш банер-на сайта ви или върху ваш линк за нашите услуги, ще получите 30% или стойността на комисионната за съответен дигитален продукт, посочена на сайта ни

Проследявайте своя напредък от работния си плот

От своя Афилиейт работен профил, ще можете да виждате данни в реално време за това колко клика са генерирали Вашите линкове, колко пари сте спечелили и много повече!

Често задавани въпроси:
Как работи?

Афилиейт програмата Ви дава възможност да получавате доходи като свързвате клиенти с нас. За всеки направил  поръчка клиент Вие ще 30% или на комисионната за съответен дигитален продукт.Когато хората посещават нашия уебсайт чрез Вашия линк и поръчват някои от дигиталните ни продукти, Вашата партньорска информация ще бъде перманентно свързана с тази нова поръчка на сайта ни.

Вашата партньорска информация също така ще съхранява в дълготрайна бисквитка. Затова ако някой посетител не е направил поръчка веднага, а се върне и го направи в следващите 30 дни, Вие пак ще получите полагащата Ви се комисионна-в пълния и размер, за това че сте го насочили към нас.

Как ще ми платите?

Ние изплащаме Афилиейт комисионните само и единствено чрез трансфер в Paypal., която е най-сигурната онлайн система на плащания в света. Комисионните си ще получавате всеки месец, според описаните  условия в Договора за Партньорство, при регистрацията ви за Афилииран Партньор.

Ако нямате PayPal акаунт, трябва да си създадете такъв. Ние можем да Ви съдействаме с инструкции, които ще получите директно след регистрацията си на вашия имейл адрес.

Създайте своя Афилиейт акаунт сега на линка: ТУК!

Общи изисквания за кандидатстване като Афилииран Партньор към УНИКАЛ Онлайн Институт:

Предоставяме ви възможност и да станете наш афилииран партньор, като имате 2 опции:

1. След записване и създаване на профил на: РЕГИСТРАЦИЯ ЗА АФИЛИИРАН ПАРТНЬОР можете да поствате нашите банери и линкове към тях в социалните си профили, които да споделяте сред приятели и в дневника си, получавайки комисионна в размер от 30% за повечето от поръчките ви или точната сума описана за всеки дигитален продукт (150 лв.-за 3-те Сертификационни обучения, 60 лв. за Международното обучение,10 лв.-за отделен сублиминален албум, 15 лв. за формат, 30 лв. за пакет от 6 албума), които ще бъдат проследявани чрез генериран код/ или ID който ще отчита всички направени поръчки посредстом вас/банерите и връзки, споделени чрез вас. ВАЖНО! Получавате от нас всичко нужно, за да започнете веднага, дори и без опит. Изпращаме ви ръководство с всички важни стъпки-инструкции и насоки, както и за ваше улеснение готови текстове към всеки от нашите линкове, които ще споделяте в социалните мрежи.

2. Бихте могли да помолите лицето от поддръжка на компютъра ви или ваш познат да качи банерите ни на вашият сайт (при нужда можете да получите подкрепа и от наша страна), което ще ви позволи без никакви усилия от ваша страна, при всяка заплатена поръчка от сайта ни, да получавате кимисионна в размер на 30% за повечето от поръчките ви или точната сума описана за всеки дигитален продукт (150 лв.-за 3-те Сертификационни обучения, 60 лв. за Международното обучение, 15 лв. за формат, 30 лв. за пакет от 6 албума и 10 лв.-за отделен сублиминален албум), които ще бъдат проследявани чрез генериран код/ или ID който ще отчита всички направени поръчки посредстом вас/банерите и връзки, споделени чрез вас.

Регистрирайте профила си като афилииран партньор ТУК!

При въпроси, моля изпратете запитване на: student.unikal@gmail.com или позънете на телефон: 0878 205221.

Благодарим ви за вниманието и ви очакваме като наши афилиирани партньори!