You are currently viewing БЕЗПЛАТЕН ИНТЕРАКТИВЕН УЕБИНАР НА ТЕМА: “Успешни практики за интервенции при засегнати от хранителни нарушения за професионално заинтересованите”

Организиран от Първа българска организация при хранителни нарушения – Асоциация УНИКАЛ към УНИКАЛ Онлайн Институт

26 февруари 2020 г.

Скъпи колеги, с радост и ентусиазъм ви каним да се включите в  безплатен интерактивен уебинар на тема: “Успешни практики за интервенции при засегнати от хранителни нарушения за професионално заинтересованите”. Това събитие е инициатива по превенция на хранителни нарушения, организирана от Екипа на УНИКАЛ към Първа Българска Организация за Хранителни Нарушения-Асоциация УНИКАЛ.

Презентатор ще бъде д-р Анна Герджикова (международен партньор на УНИКАЛ, за която можете да научите повече на линка: https://lindnercenterofhope.org/clinicians/anna-i-guerdjikova-phd/, а д-р Елисавета Павлова (сертифициран специалист при хранителни нарушения към iaedp™, за която можете да научите повече на линка: https://bit.ly/2tR8Wkd, ще участва по време на дискусията, където ще отговаря на въпросите ви заедно с д-р Анна Герджикова.

Уебинарът ще се проведе като конферентен телефонен разговор, където на живо ще можете да гледате презентацията. След това ще има време за дискусия и ще можете да задавате въпроси на презентатора;

– Дата на уебинара: 26.02.2020 г. от 19:00 часа;

– Ще бъде изпратен и запис под формата на видео – само на записалите се на имейл: associationunikal@gmail.com  с Тема: Записване за Уебинар на д-р Анна Герджикова. 

Това събитие е инициатива по превенция на хранителни нарушения към Кампания “Превенция на хранителни нарушения“, Организирана от Първа българска организация при хранителни нарушения – Асоциация УНИКАЛ към УНИКАЛ Онлайн Институт: 24 февруари – 1 март 2020 г.

Ежегодната международна Кампания за превенция на хранителни нарушения към NEDA – Организацията – лидер в сферата на превенция в хранителните нарушения (National Eating Disorders Assotiation), се провежда между 24 февруари и 1 март, към която Асоциация УНИКАЛ е регистрирана вече за 8-ма година като партньор-доброволец.

Повече за нас и дейностите ни можете да научите на

сайта на УНИКАЛ Онлайн институт:

както и на сайта на Първа българска организация при хранителни нарушения – Асоциация УНИКАЛ – http://bia-unikal.org/

Харесайте страницата ни във Facebook: https://www.facebook.com/UNIKALOnlineInstitute/,

Instagram: https://www.instagram.com/unikaled/,

При въпроси изпратете запитване на: bia.unikal@gmail.com и associationunikal@gmail.com.

БЕЗПЛАТЕН ИНТЕРАКТИВЕН УЕБИНАР НА ТЕМА: “Успешни практики за интервенции при засегнати от хранителни нарушения за професионално заинтересованите”