You are currently viewing Безплатен Уебинар за Световният Ден за Борба с Хранителните Нарушения 2 Юни 2021 г.

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР „При проблеми с тяло, диетите – ключ за хранителни нарушения”

Събитие във връзка със

СВЕТОВНИЯТ ДЕН ЗА БОРБА С ХРАНИТЕЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ 

НА 2 ЮНИ 2021 г. 

Срок за записване: до 1 юни 2021 г.

Ние – Асоциация УНИКАЛ и УНИКАЛ Онлайн Институт, в качеството си  на Международен клон  и Designated Educational Affiliate на

iaedp™ – International Association of Eating Disorders Professionals за България и като обучителна организация – сътрудник към  iaedp™, с председател д-р Елисавета Павловабихме искали да ви поканим да се включите в международното събитие и да отбележим –

СВЕТОВНИЯТ ДЕН ЗА БОРБА С ХРАНИТЕЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ НА

2 ЮНИ 2021 г. 

Каним ви с радост и ентусиазъм да се запишете и да споделите с вашите приятели в социалните мрежи:

Безплатният Уебинар „Справяне със стреса при нарушено хранене и хранителни нарушения”,  с лектор д-р Елисавета Павлова.

За улеснение на всички – за да може да гледате уебинара в удобното за вас време, уебинара ще бъде записан под формата на видео.

Ако желаете да получаите запис на уебинара, моля запишете се на имейл: student.unikal@gmail.com до 1 юни 2021г,

като посочите Тема: Записване за безплатен Уебинар на 2 Юни

 Накратко за Уебинара:

 Страдащите от проблемно хранене и хранителни разстройства са по-чувствителни към стреса, преценяват по- голямо количество ситуации като стресиращи и се справят по-зле с тях в сравнение с хората, които нямат проблеми с храненето. Тези хора са склонни да оценяват множество ситуации като стресиращи, дори и когато това не е така. Например много хора с хранителни нарушения си мислят, че другите ги критикуват мълчаливо. Всяко социално събитие като семеен празник, служебен коктейл, вечеря с приятели или среща на випуска от гимназията би могла да бъде стресираща за тях.

По същия начин лицата с хранителни нарушения са склонни да приписват стресиращата ситуация, като критика на работното място например, на теглото или на размера и формата на тялото си.

 За Лектора:

Лектор е д-р Елисавета Павлова, която е Основателка на Асоциация УНИКАЛ, Академия “Емоции и Хранене” и УНИКАЛ Онлайн Институт, д-р по Психология, Специалист при Хранителни Нарушения, лицензиран към Международната Американска Организация за ХН Професионалисти iaedp™ , с над 12 год. терапевтично-консултативен опит в Канада и България и единствената в България- сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO, председател на международният клон към Международната организация за (ХН) професионалисти – iaedp™ (International Association for Eating Disorders Professionals) и професиоанален член към WHO (World Health Organization) Global Clinical Practice Networк.

iaedp™ – Международна асоциация на професионалистите при хранителни нарушени

Мисията на Международната организация iaedp™ е посветена на постигането на високо ниво на професионализъм сред практикуващите, които лекуват засегнатите от хранителни разстройства, чрез насърчаване на етични и професионални стандарти, предлагане на образование и обучение, съпътствани с удостоверения за изпълнилите предписаните изисквания, насърчаване на обществената и професионалната осведоменост за хранителните разстройства и подпомагане на усилията за превенция. Можете да научите повече за iaedp™ и Международния им клон в България на линка: iaedp™ International Chapter

Ако знаете, че други биха харесали и намерили за полезно да гледат уебинарите ни, моля споделете тази информация с вашите приятели, роднини и колеги посредством социалните си профили!

Много Ви благодарим за активността и ви очакваме като гости на събитието ни! 

За да научите повече за различните категории хранителните нарушения и техните митове, съвети за справяне за родители и близки на засегнати, SOS препоръки за подкрепа, прочетете стари броеве на бюлетини, на линка: https://unikalonlineinstitute.com/асоциация-уникал/

Каним ви и да се възползвате и от множеството останали възможности които предлагаме с радост като част от Кампнията на УНИКАЛ за Превенция на Хранителни Нарушения ТУК!

Екипът на УНИКАЛ и Първа Българска Организация при Хранителни Нарушения-Асоциация УНИКАЛ: http://bia-unikal.org/