Безплатен Уебинар за Световният Ден за Борба с Хранителните Нарушения 2 Юни 2022 г.

Ние – Асоциация УНИКАЛ и УНИКАЛ Онлайн Институт, в качеството си  на Международен клон  и Designated Educational Affiliate на iaedp™ – International Association of Eating Disorders Professionals за България и като обучителна организация – сътрудник към  iaedp™, с председател д-р Елисавета Павловабихме искали да ви поканим да се включите в международното събитие и да отбележим

СВЕТОВНИЯТ ДЕН ЗА БОРБА С ХРАНИТЕЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ НА 2 ЮНИ 2022 Г.

Каним ви с радост и ентусиазъм да се запишете и да споделите с вашите приятели в социалните мрежи:

Безплатният Уебинар „ХРАНИТЕЛНИ НАРУШЕНИЯ- ЕФЕКТИ ВЪРХУ ТЯЛОТО“, с лектор д-р Елисавета Павлова

Уебинара ще се проведе онлайн на 31 Май от 19:00 часа, като допълнително ще ви бъде изпратен линк за достъп на имейла с който сте се регистрирали.

Ако желаете да се запишете за уебинара, изпратете имейл: associationunikal@gmail.com до Най-късно 30 Май 2022г.

Накратко за Уебинара:

При различните категории хранителни нарушения последиците и въздействията върху тялото могат да се различават. При анорексия физиологичните последици са свързани с недостатъчен енергиен прием в организма и последващо възникващи механизми на адаптация, които му помагат да спести възможно най-много енергия. При булимия ефектите върху тялото са най-често свързани с употребата на нездравословни компенсаторни механизми за прочистване, такива като само предизвикано повръщане, употреба на лаксативи и слабителни или прекомерно правене на упражнения. Колкото по-рано бъдат диагностицирани и лекувани хранителните нарушения, толкова по-голяма е вероятността да бъдат успешно излекувани тези заболявания и последствията им.

За Лектора:

Лектор е д-р Елисавета Павлова, която е Основателка на Асоциация УНИКАЛ, Академия “Емоции и Хранене” и УНИКАЛ Онлайн Институт, д-р по Психология, Специалист при Хранителни Нарушения, лицензиран към Международната Американска Организация за ХН Професионалисти iaedp™ , с над 12 год. терапевтично-консултативен опит в Канада и България и единствената в България- сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO, председател на международният клон към Международната организация за (ХН) професионалисти – iaedp™ (International Association for Eating Disorders Professionals) и професиоанален член към WHO (World Health Organization) Global Clinical Practice Networк.

iaedp™ – Международна асоциация на професионалистите при хранителни нарушения

Мисията на Международната организация iaedp™ е посветена на постигането на високо ниво на професионализъм сред практикуващите, които лекуват засегнатите от хранителни разстройства, чрез насърчаване на етични и професионални стандарти, предлагане на образование и обучение, съпътствани с удостоверения за изпълнилите предписаните изисквания, насърчаване на обществената и професионалната осведоменост за хранителните разстройства и подпомагане на усилията за превенция. Можете да научите повече за iaedp™ и Международния им клон в България на линка: iaedp™ International Chapter

Ако знаете, че други биха харесали и намерили за полезно да гледат уебинарите ни, моля споделете тази информация с вашите приятели и колеги посредством социалните си профили!

Каним ви и да се възползвате и от множеството останали възможности които предлагаме с радост като част от Кампанията на УНИКАЛ за Превенция на Хранителни Нарушения: ТУК!

Много Ви благодарим за активността и ви очакваме като гости на събитието ни!