You are currently viewing БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР “Какво е здравословно тегло за деца и юноши и как да помогнем на децата ни да го постигнат” със срок на записване до 15 октомври 2019 г.

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР “Какво е здравословно тегло за деца и юноши и как да помогнем на децата ни да го постигнат” със срок на записване до 15 октомври 2019г.

Това е една от инициативите на Асоциация УНИКАЛ

във връзка със Септемврийската ни Кампания:

„УЧАЩИ, СПЕЦИАЛИСТИ И РОДИТЕЛИ – ЗАЕДНО“

Накратко за уебинара:

Този уебинарКакво е здравословно тегло за деца и юноши и как да помогнем на децата ни да го постигнат” е насочен към аудиторията на: специалистите от здравни, психологични,  социални, дието-нутриционни и други помагащите професии, студенти или завършили образование в посочените и сходни направления или лица подготвящи се да работят в изброените сфери.

Уебинарът ще включи теми относно:

– съвременни препоръки как се определя здравословно тегло при деца и подрастващи;

– как да подходим с деца, чието тегло не е “оптимално”;

– съвремени методи за лечение на нездравословни вариации в теглото при деца и юноши.

За Лектора:

Лектор на уебинара е международният партньор на Асоциация УНИКАЛ, живеещата в Америка Д-р Анна Герджикова, която с ентусиазъм ни партнира на доброволни начала. Тя е Директор на административното обслужване, Харолд С. Шот, Фондация Програма за нарушения в храненето. Д-р Герджикова служи като лицензиран социален работник за Линднер Център на HOPE, с основен акцент в лечението на възрастни пациенти с хранителни разстройства и нарушения на настроението. Тя е амбулаторен терапевт, фасилитатор на стационарна група, както и координатор за оценка / резултати. Научете повече за лектора на линка: https://lindnercenterofhope.org/clinicians/anna-i-guerdjikova-phd/ 

Записване за Безплатен Уебинар на д-р Анна Герджикова: „ Какво е здравословно тегло за деца и юноши и как да помогнем на децата ни да го постигнат”на имейл: associationunikal@gmail.com с Тема: Записване за Уебинар на д-р Анна Герджикова

ВАЖНО! Видео запис на уебинара ще бъде изпратен на посочения от вас при записване имейл.  

Ако знаете, че други биха харесали и намерили за полезно да гледат уебинарите ни, моля споделете тази информация с вашите приятели, роднини и колеги посредством социалните си профили!

Много Ви благодарим за активността и ви очакваме като гости на събитията ни! 

Екипът на Unikal Online Institute / Уникал Онлайн Институт и

 Първа Българска Организация при Хранителни Нарушения-Асоциация УНИКАЛ:

Повече за нас и дейностите ни можете да научите на

сайта на УНИКАЛ Онлайн институт:

Харесайте страницата ни във

Facebook: https://www.facebook.com/UNIKALOnlineInstitute/,

Instagram:https://www.instagram.com/unikaled/,

както и на сайта на Първа българска организация при хранителни нарушения –

Асоциация УНИКАЛ – http://bia-unikal.org/

При въпроси изпратете запитване на: bia.unikal@gmail.com и associationunikal@gmail.com,

телефон: 0878 205221

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР “Какво е здравословно тегло за деца и юноши и как да помогнем на децата ни да го постигнат” със срок на записване до 15 октомври 2019 г.