You are currently viewing Безплатен Уебинар „Разпознаване и справяне с емоционално хранене”

от 30.05.2024 от 19:00 часа

За Уебинара:

Това е поредно събитие за превенция на хранителни нарушения на Международният Клон за България на iaedp™ International Chapter Bulgaria представящо Уебинара Разпознаване и справяне с емоционалното хранене с лектор д-р Елисавета Павлова, iaedp™ Board Member and International Chapter Chair of Bulgaria Dr. Elisaveta Pavlova, PhD, CEDS, Ms, IE-Pro, EDIT-I Емоционалното хранене има своите корени в еволюционен трик, за да ви държи живи. И всъщност това се случва до известна степен във всеки от нас.
Документ в Международно клинично издание за хранителни разстройства, озаглавен “Емоционално хранене и хранителна психопатология сред жени, които не се хранят”, са направили същото заключение. Емоционалното хранене е част от живота и нашата култура. За повечето хора то е доста безвредно, но ако стане вашият единствен механизъм за справяне със стреса и негативните емоции, това може да доведе до сериозни, засягащи всички житейски аспекти и живото застрашителни хранителни разстройства.

За лектора:

Лектор е д-р Елисавета Павлова, която е Основател на Асоциация УНИКАЛ, Академия “Емоции и Хранене” и УНИКАЛ Онлайн Институт, д-р по Психология, Специалист при Хранителни Нарушения, лицензиран към Международната Американска Организация за ХН Професионалисти iaedp™, с над 12 год. терапевтично-консултативен опит в Канада и България и единствената в България- сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO, член на борда на директорите и председател на международният клон към Международната организация за (ХН) професионалисти – iaedp™ (International Association for Eating Disorders Professionals) и професиоанален член към WHO (World Health Organization) Global Clinical Practice Network.

За регистрация:

https://webinarkit.com/webinar/registration/663a8e73fe5c4abe44363e07

Очакваме ви и ви благодарим за интереса!
Екипът на УНИКАЛ Онлайн Институт и Асоциация УНИКАЛ:
https://unikalonlineinstitute.com/ и http://bia-unikal.org/

Безплатен Уебинар „Разпознаване и справяне с емоционално хранене”