You are currently viewing Безплатен Уебинар “Справяне със стреса при нарушено хранене и хранителни нарушения”

Кратка информация за уебинара:

Страдащите от нарушено хранене и хранителни разстройства са по-чувствителни към стреса, преценяват по- голямо количество ситуации като стресиращи и се справят по-зле с тях в сравнение с хората, които нямат проблеми с храненето. Тези хора са склонни да оценяват множество ситуации като стресиращи, дори и когато това не е така. Например много хора с хранителни нарушения си мислят, че другите ги критикуват мълчаливо. Всяко социално събитие като семеен празник, служебен коктейл, вечеря с приятели или среща на випуска от гимназията би могла да бъде стресираща за тях.

По същия начин лицата с хранителни нарушения са склонни да приписват стресиращата ситуация, като критика на работното място например, на теглото или на размера и формата на тялото си.

Водещ уебинара е д-р Елисавета Павлова, която е доктор по психология, обучител/лектор, CEDS – лицензиран специалист при хранителни нарушения (ХН) към Международната Асоциация за професионалисти при ХН iaedp™, сертифициран консултант в Подхода “Интуитивното Хранене” към Международната Организация IE-Professionals, както и основател и управител на УНИКАЛ. Тя е с повече от 12 години опит в областта на ХН, член на Борда на директорите и председател на Международния Клон на iaedp™ в България.
Повече за д-р Елисавета Павлова можете да прочете на ТУК

УЕБИНАРА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ 25.01.2024 Г. ОТ 19 ч. – ОНЛАЙН НА ПЛАТФОРМАТА – WEBINARKIT

Регистрирайте се ТУК

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ НА 👇

Бъдете здрави и уверени! Поздрави,Екипът на Асоциация и Институт УНИКАЛ https://unikalonlineinstitute.com/ и https://bia-unikal.org/

Безплатен Уебинар “Справяне със стреса при нарушено хранене и хранителни нарушения”