You are currently viewing БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР ” ХРАНИТЕЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ – ЕФЕКТИ ВЪРХУ ТЯЛОТО” ОТ АСОЦИАЦИЯ И ИНСТИТУТ УНИКАЛ

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР ” ХРАНИТЕЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ – ЕФЕКТИ ВЪРХУ ТЯЛОТО” ОТ АСОЦИАЦИЯ И ИНСТИТУТ УНИКАЛ

Поредно Събитие на Международният Клон на престижната iaedp™ USA Institute of eating disorders – Международна Асоциация за Професионалисти при Хранителни Разстройства – в лицето на българският им обучителен партньор- Първата Българска Организация за Хранителни Разстройства-Асоциация УНИКАЛ:👇

www.bia-unikal.org

и УНИКАЛ Онлайн Институт:

https://unikalonlineinstitute.com/

КОГА?

На 10 Май (Сряда) 2023 г. от 19:00 часа.

КЪДЕ?

Посредством Онлайн Платформата webinarkit.

ЛЕКТОР

Водещ уебинара е д-р Елисавета Павлова, която е доктор по психология, обучител/лектор, CEDS – лицензиран специалист при хранителни нарушения (ХН) към Международната Асоциация за професионалисти при ХН iaedp™, сертифициран консултант в Подхода “Интуитивното Хранене” към Международната Организация IE-Professionals, както и основател и управител на УНИКАЛ. Тя е с повече от 12 години опит в областта на ХН, член на Борда на директорите и председател на Международния Клон на iaedp™ в България.

Повече за д-р Елисавета Павлова можете да прочете на: 👇

http://bia-unikal.org/?page_id=264

КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ ЗА САМИЯТ УЕБИНАР

🟢 При различните категории хранителни нарушения последиците и въздействията върху тялото могат да се различават.

✅ При анорексия физиологичните последици са свързани с недостатъчен енергиен прием в организма и последващо възникващи механизми на адаптация, които му помагат да спести възможно най-много енергия.

✅ При булимия ефектите върху тялото са най-често свързани с употребата на нездравословни компенсаторни механизми за прочистване, такива като само предизвикано повръщане, употреба на лаксативи и слабителни или прекомерно правене на упражнения.

👉🏻 Колкото по-рано бъдат диагностицирани и лекувани хранителните нарушения, толкова по-голяма е вероятността да бъдат успешно излекувани тези заболявания и последствията им.

✍🏾 Запис на уебинара ще бъде изпратен на всички регистрирани участници.

Регистрирайте се за безплатния уебинар ТУК

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР ” ХРАНИТЕЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ – ЕФЕКТИ ВЪРХУ ТЯЛОТО” ОТ АСОЦИАЦИЯ И ИНСТИТУТ УНИКАЛ