You are currently viewing Безплатна линия за подкрепа на засегнати от нарушено хранене и близките им към Асоциация УНИКАЛ

Безплатната линия за подкрепа на засегнати от нарушено хранене и родителите им стартира отново на 9 Ноември 2020 г.

Безплатно изслушване, консултиране и насочване към ресурси за подкрепа за засегнати от хранителни нарушения или техните близки и приятели посредством Линията ни за “Безплатно Изслушване и Подкрепа при Проблемно Хранене“.

За да се свържете с линията, ни пишете директно на FB страницата или ни изпратете имейл на associationunikal@gmail.com. Консултацията може да се извърши чрез имейл, по вайбър, на ФБ чат на страницата ни: https://www.facebook.com/UNIKALOnlineInstitute,

анонимно по скайп на:  asociacia.unikal  или чрез друг удобен метод за комуникация, чрез който тренирани доброволци или обучаващи се курсисти ще имат възможността да Ви помогнат- активно да ви изслушат, консултират и насочат към ресурси и специалисти.

Безплатната Линия е инициирана от д-р Елисавета Павлова (обучител и психолог), която е основател на УНИКАЛ, с участието на обучени специалисти към Онлайн Академията “Емоции и Хранене” на УНИКАЛ Институт и мотивирани добролци, ръководени от Координатора на Линията Силвена Иванова, с всеотдайната доброволческа подкрепа на Главният ни Координатор Александрина Димова и на остналите членове на екипа на УНИКАЛ.

Станете дейни участници- активисти за превенция на засегнатите и застрашени от хранителни нарушения българи, като споделяте за него и другите ни постове сред вашите кръгове от приятели!

Екипът от специалисти към Асоциация Уникал организира Кампания “Превенция на Хранителни Нарушения Есен 2020”

Можете да бъдете полезни на себе си и вашите близки като научите повече за инициативите, ресурсите за подкрепа, инструментите за диагностика, статистиката за хранителните нарушения, терапевтичните подходи и възможностите за обучение за оказване на помощ на засегнатите лица и близките им.

Очакваме Ви да се Включите в Кампанията за Превенция на Хранителни Нарушения, Посредством Споделянето на Поста ни с Кръговете си от Приятели или Познати в Социалните Мрежи, на линка: https://tinyurl.com/yyvomery, Защото Споделянето е Грижа!

Благодарим Ви за подкрепата и активността!
Екипът на УНИКАЛ и Академия “Емоции и Хранене”

Безплатна линия за подкрепа на засегнати от нарушено хранене и близките им към Асоциация УНИКАЛ