C:\Users\Milen\Downloads\20190902_195553.jpg

Казвам се Вилма Георгиева Начева, родена съм на 23.04.1966 г. в гр. Разград.  От 1986 г. живея в София. 

  Завършила съм  СУ „Св.Климент Охридски”, гр. София. Магистър по  Педагогика и Образователен мениджмънт, имам специализация „Социална педагогика”.

    Последните десет години  работя в с. Горна Малина, обл.София / на 25 км. от София и на 7 км. от гр. Елин Пелин/. Старши  учител съм в СУ”Христо Ботев”,  с. Горна Малина. 

Като повечето учители и аз се интересувам от всичко свързано с образованието,  възпитанието и проблемите на децата и младежите. Освен учител, изпълнявам и длъжността на педагогически съветник на училището. Интересувам се от здравословен начин на живот  повече от 25г. 

Нестихващото желание да творя, да търся нови предизвикателства и да излизам от зоната си на професионален комфорт, ме  впусна в поредното предизвикателство.  

   През месец Април стартира моето обучение в Академия „Емоции и хранене”към УНИКАЛ Онлайн Институт.  До този момент успешно завърших обучението си по: 

  • „Базово Консултиране при ХН – Анорексия, Булимия, Хиперфагия”; 
  • „Консултиране в подхода Интуитивно хранене”; 
  • „Практично консултиране при Преяждащо/Емоционално Хранене”.

 За мен вдъхновението и в личен и в работен план е онзи пламък, който подържа устрема и вярата ми, за да следвам мечти и цели.

 Имейл за връзка:  vilmanacheva66@gmail.com  или wilgon_66.gb@abv.bg 

                                ФБ – Вилма Георгиева Начева