You are currently viewing ВИРТУАЛЕН СИМПОЗИУМ 2020 на iaedp™

ВИРТУАЛЕН СИМПОЗИУМ 2020 на iaedp™

Имаме честта и с радост ви каним да се включите към уникално събитие, за първи път предлагано по този начин – достъпно онлайн, а именно Ежегодния Международен симпозиум на Международната организация за професионалисти при хранителни нарушения iaedp™!

Очакваме с нетърпение да активизираме и ангажираме глобалната общност за борба с хранителните разстройства и да насочим усилията си към професионално обучение, увеличаване на членството и изграждане на сътрудничество.

Учете със собственото си темпо от която и да е точка на света!

За първи път можете да участвате по виртуален – сигурен, удобен и достъпен начин в образователните и професионални възможности на ежегодната конференция на iaedp™, включително получаването на до 28 (CEs) кредита. Предлага се версия на курсовете и презентациите и на испански език.

Виртуалният симпозиум ще се състои между средата на май и 31 юли 2020 г.

Срок за регистрация  – най-късно до 15 май и стартиране след тази дата, за която ще получите повече информация на имейла си след регистрацията! 

Преференциалната такса за регистрация за международни участници в Симпозиума е само 450 $.

Регистрирайте се СЕГА: https://iaedp.site-ym.com/event/virtualsymposium

Ако сте били сред регистрираните за iaedp 2020 симпозиума в Орландо автоматично ще бъдете включени във виртуалния симпозиум и НЯМА НУЖДА да се регистрирате.

Ще получите информация на имейл адреса, който сте използвали за регистрацията си за Симпозиума. Ще имате достъп до виртуалните уъркшопи и презентации – няма нужда да избирате или да спирате да гледате, когато получите нужните кредити (CE)!

Вълнуваме се да Ви предоставим тази онлайн платформа и знаем, че ще се насладите на възможността!

Моля, запознайте се с информацията на Frequently Asked Questions.

Ако имате допълнителни въпроси, моля, пишете на iaedpsymposium2020@gmail.com.

Относно самия Симпозиум, можете да намерите повече информация на линка: Виртуален Симпозиум 2020 на  iaedp™ 

ВАЖНО! Моля, ако имате въпроси относно Симпозиума, директно ги изпращайте към   iaedpsymposium2020@gmail.com, защото ние не сме оторизирани за подобна дейност т.е. ще е нужно да изпратите на английски език запитването си, за да получите отговорите, които търсите. 

iaedp™ – Международна асоциация на професионалистите при хранителни нарушения

Мисията на Международната организация iaedp™ е посветена на постигането на високо ниво на професионализъм сред практикуващите, които лекуват засегнатите от хранителни разстройства, чрез насърчаване на етични и професионални стандарти, предлагане на образование и обучение, съпътствани с удостоверения за изпълнилите предписаните изисквания, насърчаване на обществената и професионалната осведоменост за хранителните разстройства и подпомагане на усилията за превенция. Можете да научите повече за iaedp™ и Международния им клон в България на линка: 

Ние – Асоциация УНИКАЛ и УНИКАЛ Онлайн Институт, в качеството си  на Международен клон  и Designated Educational Affiliate на iaedp™ за България и като обучителна организация – сътрудник към  iaedp™, с председател д-р Елисавета Павлова, бихме искали да ви поканим да разгледате и другите ни 2 предложения:

1. Ако все още не сте член на Международната организация за професионалисти при хранителни нарушения iaedp™:

Да се регистрирате само като членове на  iaedp™, като за целта е нужно да ни изпратите имейл с тема:  “Регистрация на член на iaedp™ на bia.unikal@gmail.com, след което ние ще ви изпратим прикачен файл с инструкциите за заплащане на членство.

Вие бихте могли да научите за многото ползи от членуването към iaedp™ на този линк,

2. Да се запишете за Международното обучение към iaedp™, като за целта е нужно да изпратите имейл с тема:  “Записване за международно обучение” на:  bia.unikal@gmail.com

Предлага се и специална такса за преведеното от доброволни сътрудници на УНИКАЛ на български език цялостно обучение за Асоцииран сътрудник на iaedp™, с 50% отстъпка от редовната  такса, специално за български курсисти.

Важно е да знаете, че още при записването си за обучението автоматично получавате и членство към iaedp™,  като това членство ви носи значителни допълнителни придобивки и възможности за професионално израстване и сътрудничество.

Бихме се радвали да можете да се възползвате от уникалната възможност за виртуално участие в Международния Симпозиум, както и да станете членове и/или курсисти на Международния ни Клон към  iaedp™ и ви очакваме! 

С благодарност и пожелания за здраве,

Екипът на УНИКАЛ:

ВИРТУАЛЕН СИМПОЗИУМ 2020 на iaedp™