Здравейте на всички наши бивши, настоящи и бъдещи курсисти,

Бихме искали с радост и вълнение да ви поканим да се запознаете с новите предимства-международно признати сертификати, които получавате от партнирането ни с националния лидер в сферата на професионалното обучение- образователен център Давитоз, който е с десетки международни отличия.

Курсистите ни могат да се възползват от уникална допълнителна възможност за получаване
на международно признати сертификати за професионални компетенции или удостоверение за професия + професионални компетенции – на два езика.

Основните предимства на международно признатите сертификати са следните:

 1. Издадени в хартиен формат престижни документи: удостоверение за практикуване на професия, както и сертификатите по отделните курсове за компетенции/умения са международно призната по лицензия English Educational Society
 2. Издават се освен на български език включително и на един чужд език (английски/немски безплатно) + на други езици срещу допълнителна такса
 3. Могат да бъдат допълнително легализирани според различни международни критерии
 4. Това са сертификати с допълнителна практична професионално значимост включвайки професионалните компетенции, описани в конспекта за 5-те отделни курса
 5. Курса за Консултант по нарушено хранене е за практикуване на професия + включва професионални компетенции и за това съдържа и изискване за практика в сферата.

Запознайте се внимателно с възможните опции, според статута ви на курсист:

 • Ако сте бивши наши курсисти, т.е. регистрирани и обучавали се преди време:
 • Ако сте получили вече сертификат/и от УНИКАЛ, можете да се възползвате директно от поканата
 • Ако сте били в процес, но не сте успели да приключите с обучението си, е нужно да ни пишете и да възстановим правата ви за обучение първо, след което ще можете веднага да се възползвате
 • Ако сте настоящи курсисти-в процес на обучение, веднага можете да се възползвате и директно да кандидатствате за международни сертификати
 • Ако сте наши бъдещи курсисти, научавайки за тези международни сертификати, ще можете да ги поръчате допълнително, веднага след като се регистрирате/платите към УНИКАЛ, възползвайки се от Настоящия Ранен Прием с до 30% Отстъпка при записване до 23 Април ТУК!

Накратко се предлагат два вида сертификати/ удостоверение:

За получаване на международно удостоверение за практикуване на професия “Консултант по нарушено хранене” и професионални компетенции на два езика – Полага се изпит (писмен тест в дистанционен формат) за получаване на удостоверение от English Educational Society “Консултант по Нарушено Хранене”(при записани 4 курса за Базови консултант + практика в сферата) таксата е 497 лв.

За получаване на международно признат сертификат за професионални компетенции за курсовете за Базов Консултант по: Мулти-аспекти на ХН, Мотивация и практики по нарушено хранене, Интуитивно хранене, Преяждащо/Емоционално хранене и за Треньор по увереност – Полага се изпит (кратък писмен тест в дистанционен формат) за получаване на сертификат, по лиценз към English Educational Society с такса от 238 лв.

ВАЖНО: Международните сертификати е важно да заявите допълнително веднага след като вече сте се регистрирали и сте превели таксата за обучението си към УНИКАЛ, следвайки двете стъпки, по-долу:

 1. Първо е много важно да се запознаете с различията в наименованията на курсовете ни, които бяха обновени от Януари 2024 г., така че комуникирайки с център Давитоз да изисквате международни документи с вече новите имена, съответстващи на старите такива, научавайки различията на линка ТУК!
 2. Реферираме ви към Полина Иванова, с която да се свържете и тя ще ви консултира на тел.: 052 600 678, 0878 952 570 (и по Вайбър) и ще ви предостави нужната информация за да се регистрирате в базата им там, заплатите такса, преминете тестове-кратки изпити, които д-р Елисавета Павлова лично ще провери след това, за да получите допълнителните удостоверение или сертификати.
  ВАЖНО: При всякакви въпроси за тези международни сертификати/ удостоверения моля, директно комуникирайте с Полина по телефона, по вайбър или по имейл.

Поздрави,
Екипът на Асоциация и Институт УНИКАЛ