нов прием в академия Емоции и хранене

НОВ ЕСЕНЕН ПРИЕМ В ОНЛАЙН АКАДЕМИЯ „ЕМОЦИИ И ХРАНЕНЕ“ към УНИКАЛ 

Ще Получите 2 Бонуса при Ранно Записване за Обучение до 22.09!

1. БОНУС е Практичен наръчник с насоки и ценни препоръки, както за родители, така и за специалисти работещи с родители на засегнати или застрашени от хранителни нарушения „Ръководство за подкрепа при хранителни нарушения (ХН)” – подготвено от консултиращ психолог и сертифициран международно специалист CEDS при ХН д-р Елисавета Павлова.ВАЖНО! Обема нформация включен в ръководството може да покрие няколко родителски консултации с психолог, ако сте родители на засегнат, а ако сте консултиращ специалист съответно бихте го ползвали за да консултирате родители на засегнати/застрашени от ХН.

2. БОНУС е получването на достъп до обучителните ви ресурси до 24 часа след регистрацията ви, без да трябва да чакате официалният старт на Новия Прием.

ОНЛАЙН АКАДЕМИЯ ”ЕМОЦИИ & ХРАНЕНЕ”

Обучения за заинтересованите професионално, лично или за близките си от темите за справяне с емоционално, преяждащо, ограничаващо хранене и хранителни разстройства – анорексия, булимия, безконтролно преяждане и другите категории подпрагови нарушения.

Ако проблемите с хранене, преяждане и тяло в сферата на хранителните нарушения са Вашата страст; работите с хора; планирате да консултирате по темата; студенти сте или търсите допълнителна квалификация.

👉🏼Курсовете са предназначени за студенти, млади специалисти или утвърдени експерти от професионалните сфери: психолози, психологични консултанти, лекари, хабилитирани диетолози, нутриционисти, терапевти, както и за сходни направления сред помагащите професии сред медицински, здравни, социални, учителски, коучинг, обучителни, младежки, детски и спортно-треньорски сфери, инструктори, и треньорски, възстановителни, естетични, СПА, beauty терапевти, фризьори, масажисти, козметици и други сходни професии.

ОНЛАЙН АКАДЕМИЯ ”ЕМОЦИИ & ХРАНЕНЕ”

КЪМ УНИКАЛ ОНЛАЙН ИНСТИТУТ ПРЕДЛАГА ОБУЧЕНИЯ / НИВА КЪМ 2-ТЕ СЕРТИФИКАЦИОННИ НАПРАВЛЕНИЯ

ЗА ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ПРОФЕСИОНАЛНО, ЛИЧНО ИЛИ ЗА БЛИЗКИТЕ СИ ОТ ТЕМИТЕ ЗА СПРАВЯНЕ С ЕМОЦИОНАЛНО, ПРЕЯЖДАЩО, РЕСТРИКТИВНО ХРАНЕНЕ И ХРАНИТЕЛНИ НАРУШЕНИЯ

Нов прием в академията

1. Обучение/Обучително ниво “Базово Консултиране при Хранителни Нарушения (ХН)” Анорексия, Булимия, Безконтролно Преяждане Подходящо за специалисти и студенти, като е включен и модул базови умения за консултиране и активно слушане Вижте повече тук!  

2. Обучение /Обучително ниво “Международно Онлайн обучение” и членство към iaedp™Международната Асоциация за Професионалисти в сферата на Хранителни Нарушения, включващ преведени на български език: базов, медицински, диетичен и психологичен учебни модули в онлайн формат и издаване на 5 Сертификата на английски и български език.Вижте повече: Международно ОнЛайн Обучение

3.Обучение /Обучително ниво „Есенциални практики в консултиране при хранителни нарушения” за специалисти и студенти отмедицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес сфера. Вижте повече тук!

4. Обучение/Обучително ниво “Консултиране в Подхода Интуитивно Хранене” за специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес, разкрасителна сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любима хора: Вижте повече тук!

5. Обучение/Обучително ниво “Практично консултиране при преяждащо/емоционално хранене” за специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес,  разкрасителна сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любими хора Вижте повече тук

 ОТСТЪПКИ за  обученията / обучителни нива на сертифициране 

(С изключение на Международното Обучение, като, ако запишете едновременно 2 Обучения, получавате отстъпката от другото обучение).

При записване за 2 обучения/обучителни нива: 5%;

При записване за 3 обучения/обучителни нива: 10%

При записване за 4 обучения/обучителни нива: 15%

При записване за 5 обучения/обучителни нива: 20%

ЗА ОБУЧИТЕЛЯ Д-Р ЕЛИСАВЕТА ПАВЛОВА

Създател на 4 от 5-те (без международното ниво) обучения, и координиращ обучител е д-р Елисавета Павлова, която е основателка на Асоциация УНИКАЛ, Академия “Емоции и Хранене” и УНИКАЛ Онлайн Институт, д-р по психология, специалист при хранителни нарушения (ХН), лицензиран към Международната Американска Организация за ХН Професионалисти iaedp™ с над 12 год. терапевтично-консултативен опит в Канада и България и единствената в България- сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO, председател на международният клон към Международната организация за (ХН) професионалисти -iaedp™ (International Association for Eating Disorders Professionals) и професиоанален член към WHO (World Health Organization) Global Clinical Practice Network.

ОТЗИВИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСИСТИ ОТ АКАДЕМИЯ „ЕМОЦИИ И ХРАНЕНЕ“ КЪМ АСОЦИАЦИЯ УНИКАЛ, МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК!

ПРЕДЛАГА СЕ И РАЗСРОЧЕН ФОРМАТ НА ЗАПЛАЩАНЕ НА ТАКСАТА ЗА ОБУЧЕНИЕ ОТ 2 ДО 3 МЕСЕЦА!

                         КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ – 03.10.2023 г./ НАЧАЛО НА 04.10.2023 г.

Есенен прием в академия "Емоции и Хранене"

Като курсисти на УНИКАЛ, получавате изключителни възможности за професионално развитие и множество ползи.

Предимства от обучението в Академия “Емоции и Хранене” към UNIKAL Online Institute:

1.Безплатна възможност да практикувате в сферата още докато се обучавате, развивайки умения и способности

2.Тренинг в Активно Слушане за консултанти за безплатно онлайн, чат или имейл консултиране и “Пиър” тренинг седмични online групи

3. Подготовка на видеа за разработване на YouTube канал на УНИКАЛ- с материали от сайта на Асоциация УНИКАЛ

4. В социалните профили- шерване на събитията и постовете ни на ФБ, Инстаграм, YouTube каналите на УНИКАЛ

5. Подготовка на безплатни уебинари/ уркшопи в сферата за превенция- по ваша инициатива и с ваше лидерство

6. Възможност за бъдещо участие като Лидери на отворени безплатни групи за подкрепа при ХН

7. Подготовка на инициарани и органзирани лично от вас Кампании/Събития за превенция или обучение в сферата

8. Участие като Афилиирани Партньори (срещу комисионна от около 30%) за промотиране на курсовете и аудио албумите на УНИКАЛ за подсъзантелно обучение( със сублиминални послания)

След завършване на обучението ви – възможности с получавате на партньорски възнаграждения за вас:

1. Да предлагате услугите си като обучен консултант при ХН към Онлайн Линията за консултиране на УНИКАЛ

2. Да станете водещ-консултант на Затворена Група за психо-обучение за засегнати от ХН

3 Да провеждате професионално навигирана самопомощ на достъпни цени за засегнати от ХН- в имейл формат

4. Да предлагате в реален или виртуален формат тренинги/уъркшопи за превенцияна ХН по График на УНИКАЛ, като обучител-партньори

(Само за курсистите записани и за 2 онлайн тренинга за професионални партньори)*

5. Да провеждате обучения (4-те нива на УНИКАЛ) в реален формат в района ви, Само за Обучители-Партньори*

6. Да организирате към УНИКАЛ уебинари/ уркшопи в сферата за превенция- по ваша инициатива и с ваше лидерство

7. Да получавате 30% комисионна за насочване на курсисти към нас, като Академия-Партньори

Други Ползи от Партньрското ви Участие към УНИКАЛ, като обучаващи се и сертифицирани специалисти:

1. Да бъдете безплатно рекламирани на сайта на Асоциация УНИКАЛ- като обучен специалист за съответния град или под формата на виртуален-онлайн сътрудник – ако живееге в друга държава.

2. Включване в Регистъра ни, да бъдат реферирани към Вас лица с хранителни нарушения/разстройства, техните родители или близки към услугите Ви-за вашият град или област.

3. Да изградите професионална мрежа с колеги, с които да създадете мултидисциплинарни екипи за работа с лица с хранителни нарушения

4. Да сте част от подкрепяща ви общност, където да продължите развитието си посредством другите налични и бъдещи наши обучения, онлайн тренинги и уебинари.

В допълнение курсистите ни към Международното Обучение към iaedp, получават освен членство към Международната организация и множество други ползи и прференции, за които можете да видите повече на линка: Предимства от членство към iaedp

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ИЛИ ЗАЩО ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ КАТО ПАРТНЬОРИ В ПАРТНЬОРСКАТА МРЕЖА НА АСОЦИАЦИЯ УНИКАЛ И АКАДЕМИЯ „ЕМОЦИИ И ХРАНЕНЕ“ ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК!

Записване на имейл: bia.unikal@gmail.com с тема: Записване за Нов Прием

Харесайте страницата ни във Фейсбук УНИКАЛ Онлайн Институт: за да следите постовете ни, посетете и сайта на Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org

При въпроси и за записване ни пишете имейл на: bia.unikal@gmail.com

Тел. за връзка: +359 897 621 607