СТАРТИРА НОВ  ПРИЕМ В ОНЛАЙН АКАДЕМИЯ „ЕМОЦИИ И ХРАНЕНЕ“ КЪМ 

УНИКАЛ ОНЛАЙН ИНСТИТУТ

ЗА КОГО СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ОБУЧЕНИЯТА:

👉🏼Обучения за заинтересованите професионално, лично или за близките си от темите за справяне с емоционално, преяждащо, ограничаващо хранене и хранителни нарушения: анорексия, булимия, безконтролно преяждане, другите  под прагови категории и дисфункционални форми на нарушено хранене.

👉🏼Ако проблемите с хранене, преяждане и тяло в сферата на хранителните нарушения са Вашата страст; работите с хора; планирате да консултирате в сферата на нарушено хранене и неодобрение на тялото; студенти сте, търсите допълнителна квалификация, мотивирани сте от възможност за специализирано награждане или цялостна промяна в професионалната си ангажираност.

👉🏼Курсовете са предназначени за студенти, млади специалисти или утвърдени експерти от професионалните сфери: психолози, психологични консултанти, лекари, диетолози, нутриционисти, терапевти; за сходни направления сред помагащите професии: медицински, здравни, социални, учителски, коучинг, обучителни, младежки, спортни, треньорски, инструкторски; както и за beauty терапевти: възстановителни, естетични, СПА; фризьори, масажисти, козметици и други сходни. 

 

 

ПОВЕЧЕ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА ОТДЕЛНИТЕ ОБУЧЕНИЯ:

Онлайн академия “ЕМОЦИИ & ХРАНЕНЕ” към УНИКАЛ ОНЛАЙН ИНСТИТУТ  предлага онлайн обучения, както и две сертификационни направления, за които можетете да  научите повече ТУК. За всички заинтересовани професионално, лично или за близките си от темите за справяне с емоционално, преяждащо, рестриктивно хранене и хранителни нарушения. 

1. Новото заглавие на това обучение е “Базов Консултант по Мулти-Аспекти на Хранителни Нарушения” съответстващ на старото заглавие “Базово Консултиране при Хранителни Нарушения” (Анорексия, Булимия, Безконтролно Преяждане). Подходящо за специалисти и студенти, като е включен и модул базови умения за консултиране и активно слушане Вижте повече тук!  

2. Обучение /Обучително ниво “Международно Онлайн обучение” и членство към iaedp™Международната Асоциация за Професионалисти в сферата на Хранителни Нарушения, включващ преведени на български език: базов, медицински, диетичен и психологичен учебни модули в онлайн формат и издаване на 5 Сертификата на английски и български език.Вижте повече: Международно ОнЛайн Обучение

3.Новото заглавие на това обучение е “Базов Консултант по Мотивация и Практики при Нарушено Хранене” съответстващ на старото заглавие  „Есенциални практики в консултиране при хранителни нарушения” за специалисти и студенти отмедицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес сфера. Вижте повече тук!

4. Новото заглавие на това обучение е “Базов Консултант по Интуитивно Хранене”  съответстващ на старото заглавие “Консултиране в Подхода Интуитивно Хранене” за специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес, разкрасителна сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любима хора: Вижте повече тук!

5. Новото заглавие на това обучение е “Базов Консултант по Преяждащо/Емоционално Хранене”  съответстващ на старото заглавие “Практично консултиране при преяждащо/емоционално хранене” за специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес,  разкрасителна сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любими хора Вижте повече ТУК!

НОВА УНИКАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ: При желание можете да получите допълнително международно признат сертификат на два езика- за да научите детайлите. Вижте повече  ТУК!

Предоставяме и възможност за онлайн практика в консултиране и превенция на хранителни нарушения на курсистите ни. Практиката предлага трупане на ценни умения и комепетенции в работа с различни възрастови групи, обучение и практикуване на активно слушане и краткосрочно консултиране, практика във виртуални методи на консултиране, както и трупане на ценен опит за работа в сферата на конултиране и превенция  на хранителни нарушения. Вижте повече ТУК!

ПРИ  ЗАПИСВАНЕ НА НЯКОЛКО ОБУЧЕНИЯ ПОЛУЧАВАТЕ СЛЕДНИТЕ ОТСТЪПКИ: 

5%  ОТСТЪПКА ЗА 2 ЗАПИСАНИ КУРСА 

10%  ОТСТЪПКА ЗА 3 ЗАПИСАНИ КУРСА

15% ОТСТЪПКА ЗА 4 ЗАПИСАНИ КУРСА 

20% ОТСТЪПКА ЗА 5 ЗАПИСАНИ КУРСА 

ПРЕДЛАГА СЕ И РАЗСРОЧЕН ФОРМАТ НА ЗАПЛАЩАНЕ НА ТАКСАТА ЗА ОБУЧЕНИЕ ОТ 2 ДО 3 МЕСЕЦА!

👉🏼ЗА ПОКУПКА НА ОБУЧЕНИЕ МОЛЯ, ПОРЪЧАЙТЕ ДИРЕКТНО В ОНЛАЙН МАГАЗИНА НИ ТУК!

👉🏼ВИЖТЕ И ДЕСЕТКИТЕ ПОЛОЖИТЕЛНИ ОТЗИВИ НА КУРСИСТИ КЪМ УНИКАЛ ИНСТИТУТ ТУК!

 

👉🏼СЪЗДАТЕЛ НА 4-ТЕ КУРСА НА ОБУЧЕНИЕ И КОНСУЛТИРАЩ ОБУЧИТЕЛ:

КОНСУЛТИРАЩ ОБУЧИТЕЛ е д-р Елисавета Павлова, която е Основателка на УНИКАЛ, д-р по Психология, Специалист при Хранителни Нарушения, лицензиран към Международната Американска Организация за ХН Професионалисти iaedp™ USA Institute of eating disorders, с над 12 год. терапевтично-консултативен опит в Канада и България и единствената в България- сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO, притежаваща специален Лиценз от Американските Изследователски и Образователни Организации предоставили част от семинарните обучителни материали в това обучение.Научете повече за професионалните и научни постижения на д-р Елисавета Павлова ТУК!

👉🏼УНИКАЛ Е МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛЕН КЛОН И ОБУЧИТЕЛЕН ПАРТНЬОР:

Ние в Асоциация и Институт УНИКАЛ сме горди, че сме официален клон на престижната iaedp™ USA Institute of eating disorders. Международна асоциация за професионалисти при хранителни нарушения, както и техен Designated Educational Affiliate и в тази връзка, едното от обучителните нива е Международното онлайн обучение към тях, преведено на български език включва и членство към iaedp™.

👉🏼КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ: 21.05.2024 г./ НАЧАЛО НА ОБУЧЕНИЕ: 22.05.2024 г. 

👉🏼ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО РАЗВИТИЕ:

Като курсисти на УНИКАЛ, получавате възможности за професионално развитие и множество ползи.

Някои от предимствата на обучение в Академия “Емоции и Хранене” към UNIKAL Online Institute са:

  1. Да бъдете рекламирани на сайта на Асоциация УНИКАЛ- като обучен специалист за съответния град или под формата на виртуален-онлайн сътрудник – ако живееге в друга държава.
  2. Включване в Регистъра ни, да бъдат реферирани към Вас лица с хранителни нарушения/разстройства, техните родители или близки към услугите Ви-за вашият град или област.
  3. Да изградите професионална мрежа с колеги, с които да създадете мултидисциплинарни екипи за работа с лица с хранителни нарушения
  4. Да сте част от подкрепяща ви общност, където да продължите развитието си посредством другите налични и бъдещи наши обучения, онлайн тренинги и уебинари.
  5.  Да получавате насоки и подкрепа от Екипа на УНИКАЛ и от консултиращият обучител в Академията ни: д-р Елисавета Павлова, лектор и обучител, психолог – лицензиран специалист при хранителни нарушения към международната Организация iaedp™  (Докторската и дисертация и изследване са “Оценка и валидиране на методика за скрининг на хранителни нарушения”.)         
  6. В допълнение курсистите ни към Международното Обучение към iaedp™, получават освен членство към Международната организация и множество други ползи и прференции, за които можете да видите повече на линка: Предимства от членство към iaedp™

👉🏼ЗА КОНТАКТ И СОЦИАЛНА ВРЪЗКА С НАС:

ПРИ ВЪПРОСИ свързани със записването ви ни изпратете имейл с тема: Запитване за Нов Прием на: bia.unikal@gmail.com

Тел. за връзка: +359 897 621 607, но поради високата ангажираност на консултиращият обучител моля, да ни изпратете в имейла си вашият тел. номер, за да бъдете максимално бързо консултирани при първа възможност.

  • ПОСЛЕДВАЙТЕ FB СТРАНИЦАТА НА УНИКАЛ  ТУК!
  • НАМЕРЕТЕ НИ В ИНСТАГРАМ  ТУК!
  • ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕАТА В YouTube КАНАЛА НИ ТУК!