You are currently viewing Безплатни Онлайн Уъркшопи       “Бъди позитивен към тялото си”

Безплатни Онлайн Уъркшопи от Асоциация Уникал за Подобряване на Образът на Твоето Тяло

С ентусиазъм Ви каним да се запишете за участие в онлайн уъркшопи ,,Бъди позитивен към тялото си”. Ще имате възможност да гледате записаните уъркшопи и ако желаете, можете да участвате в дискусия, която ще се проведе онлайн.

Заявете участие на линка: https://forms.gle/GUrZRjXgB4tqC8QVA

Тази инициатива е част от усилията на Асоциация Уникал за информираност и превенция на хранителни нарушения чрез информираност относно това какво е образът на тялото или с други думи собственото ни възприятие за нашето тяло, което невинаги отговаря на реалността.

Редица проучвания са открили, че ако възприемаме тялото си негативно, това може да причини редица проблеми, включително ниско самочувствие и тревожност. От друга страна, позитивният образ на тялото се свързва с повече увереност и предпазва от развитието на хранителни нарушения.

В допълнение на достъп до записите от Уъркшопите ,,Бъди позитивен към тялото си”, вие също така ще имате възможност да следите публикациите ни във фейсбук и инстаграм всеки четвъртък, когато ще споделяме полезна информация за образа на тялото и влиянието му върху хранителните ни навици.

Не пропускайте да харесате страницата на Уникал Онлайн Институт – https://www.facebook.com/UNIKALOnlineInstitute и да ни последвате в Инстаграм: @unikaled https://www.instagram.com/unikaled/

В допълнение, Ви каним да проучите изобилието от безплатни ресурси в сферата на хранителни нарушения, като разгледате обновения сайт на Асоциация Уникал: http://bia-unikal.org/
Ако вярвате че тази информация би била интересна и полезна за ваши близки или познати, моля споделете с тях тази публикация!

С благодарност,
Екипът на УНИКАЛ

Безплатни Онлайн Уъркшопи “Бъди позитивен към тялото си”