ОНЛАЙН АКАДЕМИЯ

”ЕМОЦИИ & ХРАНЕНЕ”

Обучение за заинтересованите професионално, лично или за близките си от темите за справяне с емоционално, преяждащо, рестриктивно хранене, прекомерно спортуване и негативен образ на тялото, хранителни нарушения- анорексия, булимия, безконтролно преяждане.

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ТРИ ВЪЗМОЖНОСТИ, ПО-ДОЛУ:

1. За лично или за близките си заинтересованите, ви насочваме да се запознаете по-долу на страницата с 2 обучения, подходящи и за лично ползване: “Консултиране с Подхода Интуитивно Хранене” и другото е “Практично консултиране при преяждащо/емоционално хранене”.

2.  За студенти и професионалисти, заинтересовани от допълнителни квалификации или желаещите да се преквалифицират в сферата на консултиране при преяждащо/емоционално хранене или при хранителни нарувения. Научетете повече за предлаганите в момента 5 онлайн сертификационни обучения.

  • Курсистите ни могат да се възползват от уникална допълнителна възможност за международно признати сертификати за професионални компетенции или удостоверение за професия + професионални компетенции – на два езика. Нучете повече за ползите от тях и как да ги получите ТУК! 

3. За мотивираните да станат сертифицирани специалисти в 2 направления, обучавайки се на 5 нива– със сертификат за всяко и отделен финален сертификат за специалист. Научете повече ТУК! 

  • Предоставяме и възможност на курсистите си за онлайн практика. Практиката предлага трупане на ценни познания и умения в работа с различни възрастови групи, обучение и практикуване на активно слушане и краткосрочно консултиране, реална практика във виртуални методи на консултиране и водене на групи, както и трупане на ценен опит за работа в сферата на хранителни нарушения. Научете повече ТУК!
  • 👉🏼ВИЖТЕ И ДЕСЕТКИТЕ ПОЛОЖИТЕЛНИ ОТЗИВИ НА КУРСИСТИ КЪМ УНИКАЛ ИНСТИТУТ ТУК!

 

Международно Сертификационно ОнЛайн Обучение към iaedp™

МЕЖДУНАРОДНА КВАЛИФИКАЦИЯ ПРИ ХРАНИТЕЛНИ НАРУШЕНИЯ ОТ САМАТА МЕЖДУНАРОДНА ОРГАНИЗАЦИЯ iaedp™-Международната Асоциация за Професионалисти в сферата на Хранителни Нарушения, включващ: базов, медицински, диетичен и терапевтичен учебни модули в онлайн формат. 

С Партньорството на Първа Българска Организация за хранителни нарушения-Асоциация УНИКАЛ, Като Mеждународният им Kлон за България, с председател и координиращ-обучител  д-р Елисавета Павлова, вижте повече за нея на този линк: За д-р Елисавета Павлова

Вижте повече: Международно Сертификационно ОнЛайн Обучение

Обучение “Консултиране в Подхода Интуитивно Хранене”

За специалисти и студенти от :

  • медицинската,
  • здравната,
  • психологична,
  • преподавателска,
  • дието и фитнес/инструкторска/треньорска/ разкрасително-възстановителнa/ масажнa и др. сфера, 
  • както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любима хора.
  • и за специалисти с други професии желаещи да се преквалифицират в сферата на консултиране при проблемно хранене-преяждащо и емоционално.

education-school-teaching-technology-and-people-G726M9P
стомашно здраве

Обучение “Базово Консултиране при Хранителни Нарушения”

 Анорексия, Булимия, Безконтролно Преяждане включващ и модул базови умения за консултиране и активно слушане. Подходящо за специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес и други подобни сфери, както и за специалисти с други професии желаещи да се преквалифицират в сферата на консултиране при проблемно хранене-преяждащо/ емоционално.

Обучение “Практично консултиране при преяждащо/емоционално хранене”

За специалисти и студенти от медицинската, преподавателска, здравната, психологична, дието и фитнес/инструкторска/треньорска/разкрасително-възстановителни/ масажни и др.  сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки хора и за специалисти с други професии желаещи да се преквалифицират в сферата на консултиране при проблемно хранене-преяждащо и емоционално.

преяждане
weight-loss-850601

Обучение „Есенциални практики в консултиране при хранителни нарушения”

За специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес и други подобни сфери, както и за специалисти с други професии желаещи да се преквалифицират в сферата на консултиране при проблемно хранене-преяждащо и емоционално.

Изпратете ни запитване