ПАРТНЬОРСКА МРЕЖА УНИКАЛ С ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ВКЛЮЧВАНЕ, КАТО ПРОФЕСИОНАЛЕН И/ИЛИ АФИЛИИРАН ПАРТНЬОР

Бихме искали  от името на екипът на UNIKAL Online Institute,  да ви поканим да станете наши професионални и/или афилиирани партньори, което ще доведе до възможности за взаимно плодотворно сътрудничество.

Предоставен ви е избор или възможност за включване и в двата вида партньорство:

ПРОФЕСИОНАЛНО ПАРТНЬОРСТВО

                               С възможност и за ОБУЧИТЕЛИ- ПАРТНЬОРИ

За което можете да научите всичко чрез линкове ТУК

АФИЛИИРАНО ПАРТНЬОРСТВО

За което можете да научите повече на линка ТУК!

1 КАТЕГОРИЯ – „АКАДЕМИЯ партньор”

Тази категория ви предоставя избор или двойна възможност: От една страна да информирате и представите на ваши бивши, прекъснали и настоящи клиенти две от нашите онлайн обучения-за Обучение в подхода Интуитивно Хранене и другото за Справяне с преяждащо хранене, срещу комисионна. От друга страна при интерес бихте могли да бъдете обучени и самите вие, като курсисти на Онлайн Академия „Емоции и Хранене“Вижте повече за 4-те Обучения ТУК!

Това ще ви донесе значителни допълнителни спестявания-под формата на остъпки от следващи обучителни инциативи и възможности за продължително професионално развитие. 

Вижте съдържанието и включените материали и се запишете за АКАДЕМИЯ-партньор ТУК!

2 KАТЕГОРИЯ- „УЕЛНЕС партньор

Другата възможност за вас е станете наш УЕЛНЕС партньор като ни партнирате относно най-новата ни дейност: Сублиминалните (СА -подсъзнателни) mp3 аудио албуми.

 Вижте повече за ПОДСЪЗНАТЕЛНИТЕ АУДИО АЛБУМИ ТУК! , което ще ви донесе допълнителен доход , предостави възможност да инвестирате в собственото си здраве и УЕЛНЕС развитиe, помогне да си възвърнете стари или прекъснали клиенти-с нови финансови постъпления за вас. 

Относно какви са в детайли ползите за включване в Партньорската ни мрежа, ще научите малко  по-долу. 

Вижте съдържанието и включените материали и се запишете за УЕЛНЕС партньор ТУК!

3 КАТЕГОРИЯ – „АСОЦИАЦИЯ партньор“

Едната възможност в тази категория е ако имате интереси в сферата на хранителните нарушения (ХН) и езикови умения на много добро ниво и бихте искали да бъдете безплатно рекламирани в социалните Ни профили и на 2-та ни уеб сайта. Това може да се реализира чрез участие в преводи и редакции на  материали за нашите сайтове, профили и бюлетин.

Втората възможност е ако участвате в някои от кампаниите ни за превенция и информиране в сферата на ХН, като активист или организирате сами кампания, презентация или инициатива, за които ще получите нужниите материали по време на самия онлайн тренинг, привличайки внимание към вас, като професионалнист.

Вижте съдържанието и включените материали и се запишете за АСОЦИАЦИЯ партньор ТУК!

ПОКАНА ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ПАРТНЬОРСКА МРЕЖА КАТО ПРОФЕСИОНАЛЕН ПАРТНЬОР

Защо да се включите и какви са ползите за вас

1 Ако сте психолози, консултанти, коучове, терапевти, фризьори, масажисти, кинезитерапевти, фитнес инструктори или работите в която и да е друга сфера където помагате на хората с услугите или продуктите си получавате уникална възможност за допълнителен доход под формата на комисионна в размер на 30% за всеки сублиминален албум или по 150 лв. за обучение- и то директно.  Вижте комисионните в опция 2 по-долу. Предоставяме ви възможност да информирате вашите настоящи и бъдещи клиенти за нашите mp3 със сублиминални утвърждения (СУ) и да задържите комисионната си автоматично от клиентите си, като на нас изпратите останалата част от сумата.

2 Получавате възможността да инвестирате и в собственото си здраве и УЕЛНЕС развитие поръчвайки си нашите албуми със СУ с повече от 30%+ отстъпка, като спестявате по този начин 10 лв.- за отделен аудио албум, и 30 лв. за всеки пакет от 6 албума-по избор от всичките 9 категории, като поръчвате неограничено във времето от различните 9 категории- Вижте отделните категории ТУК!

3 Посредством избран от вас начин на комуникация, бихте могли да се свържете с бившите си клиенти , на които също да промотирате СУ и по този начин:
3.1. Да получите допълнителна комисионна от направените поръчки на СУ
3.2. Да си възвърнете стари или прекъснали клиенти, което отново да ви донесе финансови постъпления

4 Посредством включването си в партньорската ни мрежа „Академия професионални партньори“, бихте могли да получите и допълнителна възможност за професионално развитие, ако от интерес за вас са проблемите свързани с хранене, тегло и тяло, както и хранителните нарушения- анорексия, булимия, безконтролно преяждане и емоционално хранене. Ние ще ви изпратим 2 супер кратки скрининга-въпросници, които са валидирани от д-р Елисавета Павлова, която е инициатор и в основата на съставянето на всички СУ. Вижте за нея повече ТУК! Посредством 2-та скрининга, бихте могли да каните старите си и настоящи клиенти- онлайн или лице в лице да отговарят на тези общо 13 въпроса и след минутна обработка с ключове изпратени от нас да комуникирате с тях ако имат форма на застрашеност от хранителни нарушения, но и много повече.

Предоставяме ви следните професионални възможности за допълнителен доход:

4.1. Да им промотирате 2 от нашите онлайн обучения: Обучение в Подхода Интуитивно Хранене или за Практично консултиране при преяждащо/емоционално хранене и след като ги запишете да получите директно от тях комисионната си от 150 лв. за всяко обучение (Без Международното обучение).
4.2. Да бъдете обучени самите вие в нашата Онлайн Академия „Емоции и Хранене“-Вижте повече за 4-те Обучения ТУК!, като получавате възможност още по времето на обученията си или след приключването им самите вие да консултирате вашите клиенти/пациенти.

Научете за ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ПОЛЗИ от включване в Професионланата ни Партньорска Мрежа УНИКАЛ ТУК!

ВАЖНО! Получавате възможност за включване в партньорската ни мрежа, дори само при интерес към една от по-горе изброените предоставени възможности.

За да научите условията и стъпките за кандидатстване за партньори, кликнете на линка: Условия за включване в Партньорска мрежа

При въпроси, моля изпратете запитване на: bia.unikal@gmail.com или позънете на телефон: 0878 205221.

Благодарим ви за вниманието и ви очакваме като наши партньори!

 

Изпратете ни запитване