РЪКОВОДСТВО ЗА СЛУШАНЕ

Толкова е лесно е да слушате вашите МР3 сублиминални сесии за подсъзнателно учене.!

Просто изтеглете своят МР3 запис, натиснете бутона за старт, и оставете подсъзнанието да свърши трудната част. Можете да изслушате записа целенасочено или да натиснете бутона за повторение през целия ден. След това се облегнете назад и бъдете готови да останете впечатлени от резултатите!

Ето и едно бързо ръководство как да започнете, успоредно с някои съвети за максимална подсъзнателна практика.

Как да започнем веднага?

Наистина е лесно да започнете своята подсъзнателна практика.

Първо, кликнете на бутона за изтегляне на файла, който ще изпратим на имейла ви. Изтеглете МР3 файл си.

Следва да заредите файла. Ако ще слушате записа на компютъра – вече сте готови: просто отворете МР3 файла. Имате много варианти – и ако желаете, можете да прехвърлите файла на своя телефон, лаптоп, таблет, кампютър или друго дигитлно устройство.

След това просто трябва да решите по какъв начин искате да слушате МР3 записа. Можете да слушате активно или пасивно. Когато слушате активно, това се отнася само за сублиминалните албуми с музикални фонове, без тихите записи: Облегнете се назад, отпуснете се и слушайте съсредоточено, веднъж или няколко пъти на ден, на приятно за вас ниво на звука, не по-восоко от 50% сила на звука, като препоръчаната продължителност на слушане е общо минимум 1 час на ден. Ако можете, използвайте слушалки, но те не е задължителни.

Когато слушате пасивно: просто оставете сесията пусната на повторение като фон докато вършите ежедневните си задължения. Можете да слушате докато проверявате имейла си, вършейки домакинска работа, в офиса на работа, във фитнеса или дори докато шофирате. Слушайте на приятно за вас ниво на звука. За най-добър ефект трябва да бъдете сигурни, че сте слушали сесията поне няколко пъти на ден, като препоръчаната продължителност на слушане е общо минимум 1 час на ден. (Забележка: не използвайте „Релакс“ формата” докато шофирате, поради релаксиращото въздействие на музиката.)

Продължавайте да слушате варианта, който сте си избрали, докато не постигнете желания резултат.

Повечето хора виждат резултати още в началото, след първите няколко пъти слушане на сесията. За оптимални резултати препоръчваме слушане най-малко две пълни седмици. Според теорията за промяна на навиците използване и в само-хипнозата се препоръчва минимум 3 седмици или 21 дни. За по-сериозни проблеми, с по-дълга история, с травматични корени или с дълбока емоционална същност може да е нужно и по-дълго време.  Някои предпочитат да слушат дори цял месец, като ви препоръчваме да просължите да слушате записа и след това, примерно 2 или 3 пъти седмично, за да затвърждавате ползите.

Съвет #1: Слушайте докато спите!

Много хора решават да оставят аудио записа да се повтаря докато се унасят към сън. Това е чудесен начин да вземете пълно преимущество, тренирайки мозъка си през следващите 8 часа, през които ще спите, и то всеки ден!

Науката казва, че нашият подсъзнателен ум слуша докато спим. Подсъзнанието ни остава будно  и внимава за външни стимули, така че ние бихме могли да видим ползите и от слушането на записите и през нощта. 

Опитайте като изберете да ви помогнат някой от релаксиращите миксове с тета или делта звуци или т.нар. „Тих или маскиран“ шум. Научете повече на линка:  5 основни честоти на мозъчните вълни

Съвет #2: Комбинирайте повече от един албум!

Искате да промените повече от едно нещо по едно и също време? Можете спокойно да слушате няколко албума по едно и също време, особено когато слушате запис на повторение като фон. Просто ги добавете в плейлист и всичко е готово!

В началото, когато започвате с подсъзнателните утвърждения, ви препоръчваме да се придържате към 2-3 албума докато се почувствате уверени с процеса.

Съвет #3: Другите ще ви кажат кое работи!

Забелязвайте какви комплименти получавате от хората. С подсъзнателните утвърждения промяната идва отвътре. Това означава, че често ние самите не виждаме какво се случва вътре в нас.

Като обръщате специално внимание на комплиментите от другите, ще започнете да откривате истинската промяна в ежедневието ви.

Съвет #4: Няма нужда от слушалки

Слушалките не са задължителни за нито един сублиминален албум – дори за тези, които съдържат тета или делта звуци. Така че ако не ги харесвате, не ги използвайте!

Ако предпочитате да носите слушалки, носете. Те ще ви доставят по-ясен звук, и следователно малко по-добри резултати.  Също така те се препоръчват за употреба при слушане на Говорещия микс- с гласът на д-р Елисавета Павлова. Като цяло обаче ви препоръчваме да направите това, което се чувствате за най-удобно.

Съвет #5: Да открием Говорещия микс!

Получавате и „Говорещ запис или Глас….” или аудио с глас записан лично от д-р Елисавета Павлова.

Този микс представлява изговарянето на думи и изрази с позитивни утвърждения. Това е страхотен запис, който помага да затвърдите и задържите желанията си на преден план в съзнателния си ум.

Можете да слушате записа веднъж седмично, за да ви помогне да възстановите съзнателните и подсъзнателните си желания.

Ако е възможно, препоръчваме ви да слушате сесиите на „С Глас Записи” активно (тоест насочено и във релаксирано състояние) и със слушалки.

Съвет #6:  Повишете резултата с „Тета или делта  записи”!

 „Мозъчни вълни” е процес, при който специални тонове се използват, за да повлияят на моделите на мозъчните вълни, като слушателят се изпада в по-дълбоко, по-възприемчиво състояние на ума, докато се наслаждава на микса.

Ако вие слушате активно подсъзнателната сесия (тоест сте се отпуснали, релаксирани сте и слушате внимателно подсъзнателното аудио), тогава използването на версията „мозъчни вълни” ще ви помогне да увеличите резултата от сесията. Ако слушате пасивно подсъзнателната сесия (тоест сте пуснали аудиото да се повтаря на заден фон), версията с „мозъчни вълни” няма да ви донесе допълнителна полза. И като допълнение – не слушайте аудио с високочестотни мозъчни вълни когато шофирате или работите с опасни машини, защото това може да доведе до високо ниво на релаксация. 

Съвет #7: Правете равносметка всяка седмица!

За най-добри резултати ние препоръчваме да преглеждате утвържденията, които сте слушали през седмицата. Можете да направите това като прегледате бавно и задълбочено текстовият файл, където са записани позитивните утвърждения, към всеки сублиминален албум, и ако е възможно като слушате активно Говорещия аудио запис, който е също в mp3 формат със запис на утвържденията ви от д-р Елисавета Павлова.

Потребителите на сублиминални албуми установяват, че този процес на напомняне на целия мозък на първоначалната цел помага те да се запазят в ума, както и за по-нататъшното интегриране на съзнателни и подсъзнателни вярвания и процеси на мислене.