You are currently viewing „Дигитално Ръководство с препоръки, насоки и указания за оказване на практична подкрепа за засегнати от хранителни нарушения”

„Дигитално Ръководство с препоръки, насоки и указания за оказване на практична подкрепа за засегнати от хранителни нарушения”

„ПЪРВА ПОМОЩ“ ЗА РОДИТЕЛИ НА ДЕЦА С ХРАНИТЕЛНИ РАЗСТРОЙСТВА

Призив за действие към родителите за борба с хранителните нарушения

 

Aкo сте родител или близък (любим, приятел) на застрашено или болно лице от хранително нарушение (ХН) или ако сте психолог, психотерапевт, социален работник, медицински/здравен специалист или учител/обучител, работещ или контактуващ с родители, Ви предлагаме:

Електронен формат на единственото по рода си в България „Ръководство с препоръки, насоки и указания за оказване на практична подкрепа за засегнати от хранителни нарушения“ с такса 30 лв.

Ръководството е подготвено лично от д-р Елисавета Павлова CEDS, която е психолог, координиращ бучител и е единственият, живеещ в България сертифициран специалист по психично здраве при хранителни нарушения към Международната организация за професионалисти iaedp™ International Association of Eating Disorders Professionals – с над 12 години опит в сферата на лечението на нахранителни нарушения, 2 години от които в Канада.

За да поръчате Ръководството, моля, кликнете на линка: ТУК!

Ако желаете да се утвърдите като  родители, които са подкрепа за децата си, ако искате да преодолеете препятствията по пътя си, да преодолеете страховете си и препрограмирате лимитиращите ви убеждениятова би било възможно с помощта на предлаганите от нас възможности за подсъзнателно самоучене посредством сублиминалните ни албуми –  само за няколко минути на ден.

Вижте повече на следния линк– Категория:

ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

Ако се нуждаете от ресурси за подкрепа- професионално консултиране, клиники, ел. ръководство за подкрепа, или друг вид помощ при хранителни нарушения, научете на линка ТУК!

Повече за нас и дейностите ни можете да научите на

сайта на УНИКАЛ Онлайн институт:

Харесайте страницата ни във

Facebook: https://www.facebook.com/UNIKALOnlineInstitute/,

Instagram:https://www.instagram.com/unikaled/,

както и на сайта на Първа българска организация при хранителни нарушения –

Асоциация УНИКАЛ – http://bia-unikal.org/

При въпроси изпратете запитване на: bia.unikal@gmail.com и associationunikal@gmail.com,

телефон: 0878 205221

„Дигитално Ръководство с препоръки, насоки и указания за оказване на практична подкрепа за засегнати от хранителни нарушения”