КУРС “ТРЕНЬОР ПО УВЕРЕНОСТ”

Дистанционно обучение със сертификат по УНИКАЛ модела за УЕЛНЕС развитие

Създадено от д-р Елисавета Павлова

Няма нищо по-възнаграждаващо от това да обучавате / тренирате другите.

Хубаво е да знаете, че можете да помогнете на някой друг, докато пътува по пътя към успеха.

И така, как бихте искали да пренесете наставничеството си на следващото ниво?

Вярвате или не, наставничеството е нещо повече от даване на случайни съвети или анекдоти, за което ще научите в това обучение.

Искате да тренирате / обучавате другите, но не чувствате, че притежавате уменията? Отпуснете се. Вашата страст към споделяне на знания е само началото, от което се нуждаете. Останалото може да се научи. Започнете с ентусиазма си и го използвайте, за да започнете да учите умения да тренирате/обучавате другите с  това обучение в дистанционен формат.

ЦЕЛ НА ОБУЧЕНИЕТО:

Трениране на Другите в УВЕРЕНОСТ

Посредством Трансформация в

Ключови Сфери на Живота

Чрез УНИКАЛ Модела за

УЕЛНЕС Развитие

КОНЦЕПЦИЯ:

КАКВО Е УНИКАЛ МОДЕЛА, БАЗИРАН НА WELNESS ФИЛОСОФИЯТА?
Класическата WELNESS философия включва шест аспекта: духовен, мисловен, социален, личностен, емоционален и физически. УНИКАЛ Модела, базиран на тази философия е създаден от д-р Елисавета Павлова и отговаря изцяло на интегралната философия, съчетаваща неразривната свързаност на тяло, душа и разум в уникалната човешка същност.

Името на модела представлява следния ахроним УНИКАЛ,  в който можете да разгледате съответните аспекти, да научите повече ползите за вас и дори да ги поръчате като отделни видео курсове като кликнете върху всеки от аспектите по-долу:

У – НИКАЛНИ УМЕНИЯ И СПОСОБНОСТИ – ЛИЧНОСТЕН АСПЕКТ
Н – АТУРАЛНИ ТЯЛО, ДВИЖЕНИЕ И ХРАНЕНЕ – ФИЗИЧЕСКИ АСПЕКТ
И – НТЕЛЕКТУАЛНИ / УМСТВЕНИ УМЕНИЯ – МИСЛОВЕН АСПЕКТ
К – УЛТУРА И СОЦИАЛНИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ – СОЦИАЛЕН АСПЕКТ
А – ВТЕНТИЧНА / ДЪЛБОКА ЧОВЕШКА СЪЩНОСТ – ДУХОВЕН АСПЕКТ
Л – ИЧНА ЕМОЦИОНАЛНА СФЕРА – ЕМОЦИОНАЛЕН АСПЕКТ

Това са своеобразни 6 ключа за постигане на оптимално благоденствие – WELNESS, съставящи шест от частите на обучението, а ключодържателят им – самооценката е изведен в седма част. 

Научете повече за философията на УНИКАЛ, за  теоретичната рамка и подсъзнателното учене ТУК!

КАКВО ВКЛЮЧВА КУРСА:

 • 7 отделни части с по между 4 и 5 модула всяка, за изграждане на компетенции и умения водещи до увереност в самооценката, духовна, умствена, социална, професионална, емоционална и физическа – в тялото.
 • Всяка от 7-те части на обучението включва обучителен материал във видео, аудио, текстов формат, презентация, според предпочитания стил на учене на курсистите
 • Всяка от 7-те части на обучението включва и работни листи – бланки за писмено попълване с техники, активни стъпки, упражнения или практични съвети за прилагане на наученото в ежедневието.
 • Всяка от 7-те части на обучението включва и по един сублиминален тих аудио албум или общо 7, които служат за подсъзнателно ремоделиране – преодоляване на вътрешните пречки и затруднения относно съответния вид увереност.
 • 8-ма част включва материали относно компетенции и умения за  трениране на другите, как за 4 седмици да повишите увереността на обучаемите и как да доведете до трансформация тренираните от вас лица в ключовите сфери на живота им.
 • БОНУСИ Включени са и 2 СУПЕР БУСТЕРА – сублиминални албуми за повишаване на вашата увереност.
 • Каним ви да прочете част от десетките положителни отзиви на нашите курсисти ТУК!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ОБУЧЕНИЕТО “Треньор по Увереност“

 1. Защото това обучение е създадено от д-р по психология Елисавета Павлова, която е с повече от 12 год. опит в сферата на психологично консултиране, коучинг за увереност и личностно развитие, както и в тренирането на хора като лектор и обучител не само на български но и на английски език. Тя е основател и управляваща УНИКАЛ Институт, както и е член на Борда на Директорите,  Председател на Международния Клон, както и Международен  Обучителен Партньор на Международната организация за ХН професионалисти iaedp™. Освен това тя с безупречни експертни познания и професионален опит в сферата на хранителните нарушения , както и със световни престижни отличия към iaedp™ (International Association of Eating Disorders Professionals) и като професионален партньор на WHO (Световнаta здравна организация). Можете да научите повече ТУК.
 2. Този курс използва модел базиран на ахронима УНИКАЛ, базиран на WELLNESS  философията за цялостност и холистичност, което води до максимизиране на потенциала, за оптимизиране на благосъстоянието и балансиране на всички 6 измерения на живота. Това е много холистичен подход, който включва: вътрешна увереност и самочувствие, увереност на границата на тялото и външно-социална увереност, което в крайна сметка ще промени вас и вашия живот, както и на тренираните от вас.
 1. Повечето курсове имат за цел или съзнателно да работят върху определена желана цел или поведение, или изцяло да направят своите програми въз основа на подсъзнателното препрограмиране. Този курс обаче включва както: подсъзнателно препрограмиране чрез аудио записи с подсъзнателни положителни утвърждения, така и съзнателна работа върху 6-те аспекта на ахронима УНИКАЛ, за да получите по-бързи, по-лесни и по-ефективни резултати.
 2. Това обучение предлага уникална възможност да бъде приложима към начина на живот на всеки, независимо дали сте много заети, умерено заети или имате достатъчно свободно време. Много важно, тази програма може да бъде премината по ваш избор:

           С бърза скорост за 2 месеца,

           С умерена скорост за 4 месеца

           Или с много бавна скорост в продължение на 8 месеца,

И може допълнително да се превърне в процес на учене през целия живот на непрекъснат растеж, поради това, че получавате достъп до програмата за цял живот.

 1. За разлика от други курсове, където гледате видеа и очаквате промяната у вас да се случи на базата на прозрения, това обучение включва освен това работни листи с упражнения, които трябва да практикувате редовно, защото с активност ще видите желаните резултати максимално бързо в живота си.
 2. Освен това ще ви бъде предоставена отлична възможност да се присъедините като WELLNESS партньор към подкрепяща общност, така че да продължите да учите, да се свързвате и подкрепяте с другите по ключовия път за повишаване на благоденствието и по-нататъшно личностно развитие.  както и ще можете да бъдете обучител-партньор към УНИКАЛ Институт, допълвайки или самостоятелно развивайки професионалната си дейност.

ТАКСА И ЗАПИСВАНЕ:

 • Обучението включва събрани от 8-те модули общо: 33 видео лекции- уебинари, 33 аудио лекции, 33 Power point презентации, 45 PDF текстови лекции, 40 работни листа с практични техники, съвети и упражнения и 9 сублиминални аудио албума за подсъзнателно ремоделиране.

  В подготовката на обучението, включващо голям обем ценни обучителни материали с практична насоченост, са вложени десетки часове високо професионален труд възлизащ на стойност от повече от 2200 лв., но предложената крайна такса е от 595 лв.

 • Поръчайте онлайн курса ТУК! И ще получите достъп до всички обучителни модули до 24 часа

 • При въпроси, изпратете имейл с тема Запитване за „Треньор по увереност“ на: bia.unikal@gmail.com

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ОТНОСНО ОБУЧЕНИЯТА И 2-ТЕ НАПРАВЛЕНИЯ

Вижте Отговорите на Често Задавани Въпроси за заинтересованите от 2 -те Професионално Насочени Направления за Сертифициране  ТУК! 

МЕЖДУНАРОДЕН КЛОН НА IAEDP

Първа Българска Организация за хранителни нарушения-Асоциация УНИКАЛ) www.bia-unikal.org, беше официално приета за Международен Клон на Международната организация за професионалисти в сферата на хранителни нарушения-IAEDP (International Association for Eating Disorders Professionals).

Като председател на международния клон беше избрана д-р Елисавета Павлова, която е първата в България сертифицирана от IAEDP, като специалист в менталното здраве при хранителни нарушения. Освен това тя е психолог практикуващ във Варна, обучител/лектор към ОнЛайн Академията на Асоциация УНИКАЛ и на Международната Квалификация посредством Сертификационно Онлайн Обучение на IAEDP, за което можете да прочетете повече на този линк: Международно Сертификационно ОнЛайн Обучение за Студенти и Специалисти

Това официално представителство ще допринесе значително за цялата българска общност посредством развитие в две от основните дейности на Асоциация УНИКАЛ, а именно обучения за български професионалисти и студенти, както и превенция -ранно разпознаване и навременни интервенции в сферата на хранителни нарушения в страната.

Всичко относно Асоциация УНИКАЛ вижте на линка: http://bia-unikal.org/

Изпратете ни запитване