You are currently viewing СТАНЕТЕ ОБУЧИТЕЛИ-ПАРТНЬОРИ

СТАНЕТЕ ОБУЧИТЕЛИ-ПАРТНЬОРИ

САМО ПРИ ЗАПИСВАНЕ В РАМКИТЕ НА ОТВОРЕНИЯ ЛЕТЕН ПРИЕМ С КРАЕН СРОК ДО 13 СЕПТЕМВРИ МОЖЕТЕ ДА СПЕСТИТЕ 405 лв. ЗАПИСВАЙКИ СЕ ЗА СЕРТИФИЦИРАН СПЕЦИАЛИСТ – В 4 ОБУЧИТЕЛНИ НИВА В АКАДЕМИЯ „ЕМОЦИИ И ХРАНЕНЕ” КЪМ UNIKAL Online Institute

Като Обучители-Партньори към Академия “Емоции и хранене”, ще ви се предостави възможност да обучавате в реален формат /лице в лице/ курсисти на територията на града/региона ви в индивидуален и/или групов формат – във вашия кабинет, център или друга подходяща ваша или обществена локация. Това ще бъдат заинтересовани лично за нарушените си хранителни навици лица или специалисти, които предпочитат да се обучават не в онлайн формат, но в директен контакт с обучителя и/или други курсисти.

Вие ще обучавате курсистите по предлаганите от Академия “Емоции и хранене” 4-ри Обучения/Обучителни Нива. Докато нашата организация, ще им предоставя в допълнение и достъп до обучителната ни платформа – до обучителните материали и ще им изпращаме сертификатите след обучението.

Не пропускайте възможността да се възползвате от най-високите ни отстъпки – разберете повече и се запишете на линка: ТУК!

За допълнителна информация относно условия за включване като Обучители-Партньори, моля посетете линка: https://unikalonlineinstitute.com/станете-обучители-партньори/

СТАНЕТЕ ОБУЧИТЕЛИ-ПАРТНЬОРИ