You are currently viewing УЕБИНАР на д-р Елисавета Павлова “Управление на интервенции относно родители търсещи помощ за деца и юноши с хранителни разстройства” към Международният Клон на iaedp™

УЕБИНАР

на д-р Елисавета Павлова

Управление на интервенции относно родители търсещи помощ за деца и юноши с хранителни разстройства”

към Международният Клон на iaedp™

Подходящ за: 

Родители или близки на застрашено или болно лице от хранително нарушение (ХН), както и за работещите или студентите в сферата на помагащите професии психолог, психотерапевт, социален работник, медицински/здравен специалист, консултант, учител/обучител, работещ или контактуващ с родители, тинейджъри и младежи. 

Време: Сряда, 25 Септември 2019 г. от 19:00 ч.

Накратко за Уебинара:

Пациенти с хранителни разстройства не могат да бъдат в състояние да разберат, че са болни и/или могат да бъдат раздвоени за приемане на лечение. Това е симптом на тяхното заболяване. В допълнение, пациентите могат да свеждат до минимум, осмислят или скриват симптоми/поведения, характерни за хранителните нарушения (ХН). Тяхната убедителна рационалност и компетентност в други сфери на живота могат да ги прикриват от тежестта на тяхното заболяване. Външно решение и подкрепа от страна на родители или ментори на засегнатия от ХР, може да е наложителна – независимо от възрастта.

 За Лектора:

Лектор е д-р Елисавета Павлова, която е Основателка на Асоциация УНИКАЛ, Академия “Емоции и Хранене” и УНИКАЛ Онлайн Институт, д-р по Психология, Специалист при Хранителни Нарушения, лицензиран към Международната Американска Организация за ХН Професионалисти  iaedp™, с над 10 год. терапевтично-консултативен опит в Канада и България и единствената в България- сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO, председател на международният клон към Международната организация за (ХН) професионалисти – iaedp™ (International Association for Eating Disorders Professionals) и професиоанален член към WHO (World Health Organization) Global Clinical Practice Network.

Цена: 

Специална остъпка за 10$ вместо 15$ редовна такса САМО за български участници, с получаване на сертификат на английски език за присъствалите на уебинара, директно от  iaedp™ International Association of Eating Disorders Professionals, Inc. на която Асоциация УНИКАЛ е официален Асоцииран Обучителен Международен Клон.

Записване:

На имейл: associationunikal@gmail.com с Тема: Записване за Уебинар на д-р. Елисавета Павлова

Ако знаете, че други биха харесали и намерили за полезно да гледат уебинарите ни, моля споделете тази информация с вашите приятели, роднини и колеги посредством социалните си профили!

Много Ви благодарим за активността и ви очакваме като гости на събитията ни! 

Екипът на Unikal Online Institute / Уникал Онлайн Институт и

 Първа Българска Организация при Хранителни Нарушения-Асоциация УНИКАЛ:

Повече за нас и дейностите ни можете да научите на

сайта на УНИКАЛ Онлайн институт

Харесайте страницата ни във

Facebook: https://www.facebook.com/UNIKALOnlineInstitute/,

Instagram:https://www.instagram.com/unikaled/,

както и на сайта на Първа българска организация при хранителни нарушения –

Асоциация УНИКАЛ – http://bia-unikal.org/

При въпроси изпратете запитване на: bia.unikal@gmail.com и associationunikal@gmail.com,

телефон: 0878 205221

УЕБИНАР на д-р Елисавета Павлова “Управление на интервенции относно родители търсещи помощ за деца и юноши с хранителни разстройства” към Международният Клон на iaedp™