За Уебинара

Международният Клон за България- iaedp™ International Chapter Bulgaria представя Уебинара Разпознаване и справяне с емоционалното хранене с лектор д-р Елисавета Павлова, iaedp™ Board Member and International Chapter Chair of Bulgaria Dr. Elisaveta Pavlova, PhD, CEDS, Ms, IE-Pro, EDIT-I

Емоционалното хранене има своите корени в еволюционен трик, за да ви държи живи. И всъщност това се случва до известна степен във всички. Документ в Международно клинично издание за хранителни разстройства, озаглавен “Емоционално хранене и хранителна психопатология сред жени, които не се хранят”, са направили същото заключение. Емоционалното хранене е част от живота и нашата култура. За повечето хора то е доста безвредно, но ако стане вашият единствен механизъм за справяне със стреса и негативните емоции, това може да доведе до сериозни проблеми.

За лектора:
Лектор е д-р Елисавета Павлова, която е Основател на Асоциация УНИКАЛ, Академия “Емоции и Хранене” и УНИКАЛ Онлайн Институт, д-р по Психология, Специалист при Хранителни Нарушения, лицензиран към Международната Американска Организация за ХН Професионалисти iaedp™, с над 12 год. терапевтично-консултативен опит в Канада и България и единствената в България- сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO, член на борда на директорите и председател на международният клон към Международната организация за (ХН) професионалисти – iaedp™ (International Association for Eating Disorders Professionals) и професиоанален член към WHO (World Health Organization) Global Clinical Practice Network.

Цена:
Таксата за уебинара е 10$, като всеки лично присъствал по вереме на уебинара участник ще получи сертификат директно от Международната организация за професионалисти при хранителни нарушения iaedp™ (International Association for Eating Disorders Professionals).

ВАЖНО: Ако сте се записали и заплатили, но не успеете за вклюване по вереме на уебинара, ще ви изпратим записа му, но без да получите сертификат от iaedp™.

За регистрация следвайте и 2-те Стъпки описани по-долу:

1. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО: За да получите информация за влизане и имейл с потвърждение. Вие НЯМА ДА получите достъп до Уебинара, ако не завършите регистрацията си на gotowebinar. Тази информация е нужна за осигуряване на имейла за потвърждение, свързан с дадения Уебинар на живо. Моля, включете пълното си име и правилен имейл адрес, понеже напомнянията и сертификатът ще бъдат изпратени на предоставения имейл.

Моля, след като направете превод на таксата за уебинара, кликнете върху линка и попълнете данните си, за да получите достъп до линк към уебинара и напомнщ имейл: REGISTER HERE

2. ВАЖНО и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО: След регистрация и заплащане на линка по-долу, ни изпратите имейл до: associationunikal@gmail.com със заглавие: Записване за Уебинар на 28.09.2021.

Очакваме ви и ви благодарим за интереса!

Екипът на УНИКАЛ Онлайн Институт и Асоциация УНИКАЛ: http://bia-unikal.org/

Уебинар “Разпознаване и справяне с емоционалното хранене”