You are currently viewing “УПРАВЛЯВАМ  ЕМОЦИИТЕ СИ, ВМЕСТО ТЕ МЕН”- част 2

Покана да получите безплатен достъп до ресурсите на 2 част от кампанията на Асоциация и Институт УНИКАЛ “Управлявам емоциите си вместо те мен”

Регистрирайте се напълно безплатно за дигитален достъп до предизвикателството: „30 Дневно-Подобри емоционалното си здраве“ към Кампанията ни “Управлявам емоциите си, вместо те мен” ТУК! Научете полезни стратегии и ефективни техники за успешно управление на емоциите си!

Тези активности са част от “Управлявам емоциите си, вместо те мен”- Кампания за първична превенция на проблемно/емоционално хранене и хранителни нарушения, организирана от Асоциация и Институт УНИКАЛ: https://bia-unikal.org/  и https://unikalonlineinstitute.com/ с инициатор д-р Елисавета Павлова и активната подкрепа на Екипът на УНИКАЛ.

За да научите повече по темата, продължете четенето, по-долу:

  • Избягването, потискането и не способността за ефективно управление на емоциите са масово явление. За жалост много хора преминават към контрол над тялото, храната и теглото си, когато са в стрес и не могат да се справят с трудностите в живота си, вместо да работят с емоциите си.
  •  Ако използването обаче на тези механизми, се превърне в редовна нездравословна копинг стратегия за справяне с трудните емоции, вероятността от развитие на хранителни нарушения е голяма.
  •  Ето защо, от ключова важност е обучението по темата за емоциите, в която посока, ние- Екипът на УНИКАЛ, бихме искали да ви помогнем, като ви запознаваме през следващите седмици с полезни публикации по темата.
  •  Кампанията се осъществява от екипа на УНИКАЛ, под инициативата и ръководството на д-р Елисавета Павлова, доктор по психология, с над 12 год. опит в сферата, 2 от които в Канада,
  • която е основател на Асоциация и Институт УНИКАЛ, професионален член на WHO (World Health Organization) Global Clinical Practice Network, член към международните дейности на Борда на директорите и председател на Международния клон в България на Международната Организация: iaedp™ International Аssociation for Eating Disorders Professionals в лицето на УНИКАЛ, който е обозначен и като Designated Educational Affiliate in Bulgaria of iaedp™.

Регистрирайте се напълно безплатно за дигитален достъп до предизвикателството: „30 Дневно-Подобри емоционалното си здраве“ към Кампанията ни “Управлявам емоциите си, вместо те мен” ТУК! за да научите полезни стратегии и ефективни техники за успешно управление на емоциите си!

За да не пропускате и останалите публикациите от кампанията, ни последвайте в социалните мрежи: Facebook Instagram Youtube

Получете още безплатни ресурси на двата сайта на УНИКАЛ:
Уникал онлайн Институт – unikalonlineinstitute.com и Асоциация Уникал – bia-unikal.org“УПРАВЛЯВАМ  ЕМОЦИИТЕ СИ, ВМЕСТО ТЕ МЕН”- част 2