КОНЦЕПЦИЯ:

УНИКАЛ Модел създаден от д-р Елисавета Павлова и отговаря изцяло на нашата интегрална философия съчетаваща уникално неразривната свързаност на 3-те основни аспекти: тяло, душа и разум в уникалната човешка същност, разпределени според УЕЛНЕС модела в 6-те – духовен, интелектуален, социален, професионален, емоционален и физически аспекти- всеки от които е линк водещ към категориите в които предлагаме нашите аудио албуми със сублиминални СУ (подсъзнателни) позитивни утвърждения:

У- НИКАЛНИ УМЕНИЯ И СПОСОБНОСТИ – ПРОФЕСИОНАЛЕН АСПЕКТ

Категория: увереност и самочувствие
Категория: финанси и професионален успех

Н – АТУРАЛНИ ТЯЛО, ДВИЖЕНИЕ И ХРАНЕНЕ – ФИЗИЧЕСКИ АСПЕКТ

Категория: проблеми с хранене и тяло
Категория: релаксация и сън

И – НТЕЛЕКТУАЛНИ / УМСТВЕНИ УМЕНИЯ – ИНТЕЛЕКТУАЛЕН АСПЕКТ

Категория: ум и интелектуално развитие 

К – УЛТУРА И СОЦИАЛНИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ – СОЦИАЛЕН АСПЕКТ

Категория: взаимоотношения
Категория: социални умения

А – ВТЕНТИЧНА / ДЪЛБОКА ЧОВЕШКА СЪЩНОСТ – ДУХОВЕН АСПЕКТ

Категория: духовно и личностно развитие

Л – ИЧНОСТНА ЕМОЦИОНАЛНА СФЕРА – ЕМОЦИОНАЛЕН АСПЕКТ

Категория: емоции и чувства

Това са своеобразни 6 ключа за постигане на оптимално благоденствие или WELNESS, а техният ключодържател е самооценката или 7-ят аспект, като всеки от тези 7 е отделен курс или модул от цялото обучение„Изградете цялостна увереност“.

 

ТЕОРЕТИЧНА РАМКА:

1.Съзнателното учене, посредством теоретичните модули, видеа, аудиа и работни листи с практични упражнения е едната половина, която ви помага ето по-този начин:

Когато се развие увереност в даден аспект (измежду 7-те) на УНИКАЛ модела, например емоционален, се повишава компетентността ви и следователно се покачва доверието ви във вашите умеения в този конкретен аспект (напр. чувствате се емоционално овладени-в контрол).

Чувствайки повишената си увереност, това подобрява вътрешното ви усещане за вас самите и съответно самочувствието ви се повишава.

Чувствайки се по-позитивни към себе си, започвате по-добре да се грижите за себе си. Грижата е активна форма на израз на любов т.е. любовта към вас самите нараства или вашата самооценка се покачва. По този начин се чувствате по-ценни, значими, и достойни за любов и да получите всичко каквото пожелаете и заслужавате в живота си.

2.Подсъзнателното учене чрез сублиминално ремоделиране е другата незаменима част от това уникално обучение.

По напълно безвреден и лесен начин могат да бъдат преодолени подсъзнателните пречки, ограничения и вярвания посредством световно популярна и ползвана десетки години сублимирала аудио технология ползваща позитивни утвърждения. Този метод е световно доказано ефективен, понеже положителните послания навлизат директно в подсъзнанието чрез тази аудио технология, за разлика от спорадичните резултати при обикновеното повтаряне на глас на позитивни утвърждения.

В обобщение, комбинирането на съзнателна работа в желаната посока на промяна т.е. съзнателното ви обучение и практика по курса успоредно със слушането на ежедневни адио записи за подсъзнателно ре моделиране води до още по-успешни резултати, които се допълват взаимно и работят още по-ефективно за подобряване на уменията ви и повишаването на увереността ви в съответните аспекти на вашето индивидуално УЕЛНЕС Развитие.

Малко повече за подсъзнателното:

Силата, която има подсъзнанието ни, е че наистина ни помага да си върнем собствената си сила.

Нашият избор зависи от това, което съзнателно решаваме. Въпреки че, голяма част от съзнателните ни решения се ръководят от нашето несъзнавано или подсъзнание, нашият съзнателен ум е този, който действа.

Ако искаме да направим някаква промяна в живота си, ще трябва да съсредоточим съзнателните си усилия, но и несъзнателните си мисли, към осъществяването на тази промяна.

Нашите установени вярвания, често отрицателни и ограничаващи и често трудни за идентифициране, са нещо, което не е толкова лесно за преодоляване. Сублиминалните аудиа с позитивни утвърждения, записани със специална технология, която позволява да преминават под нивото на шума и да влияят на подсъзнателно ниво, са предназначени да ви помогнат да промените тези вярвания и да ви мотивират да работите по-усилено, за да ги промените съзнателно. Научете повече за научните доказателства в полза на сублиминалните послания ТУК! 

ВЪРНЕТЕ СЕ ОБРАТНО КЪМ СТРАНИЦИТЕ НА КУРСОВЕТЕ:  “РАЗВИЙТЕ ЦЯЛОСТНА УВЕРЕНОСТ”  или “ТРЕНЬОР ПО УВЕРЕНОСТ”