КОНЦЕПЦИЯ:

КАКВО Е УНИКАЛ МОДЕЛА, БАЗИРАН НА WELNESS ФИЛОСОФИЯТА?


Класическата WELNESS философия включва шест аспекта: духовен, мисловен, социален, личностен, емоционален и физически. УНИКАЛ Модела, базиран на тази философия е създаден от д-р Елисавета Павлова и отговаря изцяло на интегралната философия, съчетаваща неразривната свързаност на тяло, душа и разум в уникалната човешка същност. Името на модела представлява следния ахроним:


У – НИКАЛНИ УМЕНИЯ И СПОСОБНОСТИ – ЛИЧНОСТЕН АСПЕКТ
Н – АТУРАЛНИ ТЯЛО, ДВИЖЕНИЕ И ХРАНЕНЕ – ФИЗИЧЕСКИ АСПЕКТ
И – НТЕЛЕКТУАЛНИ / УМСТВЕНИ УМЕНИЯ – МИСЛОВЕН АСПЕКТ
К – УЛТУРА И СОЦИАЛНИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ – СОЦИАЛЕН АСПЕКТ
А – ВТЕНТИЧНА / ДЪЛБОКА ЧОВЕШКА СЪЩНОСТ – ДУХОВЕН АСПЕКТ
Л – ИЧНА ЕМОЦИОНАЛНА СФЕРА – ЕМОЦИОНАЛЕН АСПЕКТ


Това са своеобразни 6 ключа за постигане на оптимално благоденствие – WELNESS, съставящи шест от частите на обучението, а ключодържателят им – самооценката е изведен в седма част..

 

ТЕОРЕТИЧНА РАМКА:

1.Съзнателното учене, посредством теоретичните модули, видеа, аудиа и работни листи с практични упражнения е едната половина, която ви помага ето по-този начин:

Когато се развие увереност в даден аспект (измежду 7-те) на УНИКАЛ модела, например емоционален, се повишава компетентността ви и следователно се покачва доверието ви във вашите умеения в този конкретен аспект (напр. чувствате се емоционално овладени-в контрол).

Чувствайки повишената си увереност, това подобрява вътрешното ви усещане за вас самите и съответно самочувствието ви се повишава.

Чувствайки се по-позитивни към себе си, започвате по-добре да се грижите за себе си. Грижата е активна форма на израз на любов т.е. любовта към вас самите нараства или вашата самооценка се покачва. По този начин се чувствате по-ценни, значими, и достойни за любов и да получите всичко каквото пожелаете и заслужавате в живота си.

2.Подсъзнателното учене чрез сублиминално ремоделиране е другата незаменима част от това уникално обучение.

По напълно безвреден и лесен начин могат да бъдат преодолени подсъзнателните пречки, ограничения и вярвания посредством световно популярна и ползвана десетки години сублимирала аудио технология ползваща позитивни утвърждения. Този метод е световно доказано ефективен, понеже положителните послания навлизат директно в подсъзнанието чрез тази аудио технология, за разлика от спорадичните резултати при обикновеното повтаряне на глас на позитивни утвърждения.

В обобщение, комбинирането на съзнателна работа в желаната посока на промяна т.е. съзнателното ви обучение и практика по курса успоредно със слушането на ежедневни адио записи за подсъзнателно ре моделиране води до още по-успешни резултати, които се допълват взаимно и работят още по-ефективно за подобряване на уменията ви и повишаването на увереността ви в съответните аспекти на вашето индивидуално УЕЛНЕС Развитие.

Малко повече за подсъзнателното:

Силата, която има подсъзнанието ни, е че наистина ни помага да си върнем собствената си сила.

Нашият избор зависи от това, което съзнателно решаваме. Въпреки че, голяма част от съзнателните ни решения се ръководят от нашето несъзнавано или подсъзнание, нашият съзнателен ум е този, който действа.

Ако искаме да направим някаква промяна в живота си, ще трябва да съсредоточим съзнателните си усилия, но и несъзнателните си мисли, към осъществяването на тази промяна.

Нашите установени вярвания, често отрицателни и ограничаващи и често трудни за идентифициране, са нещо, което не е толкова лесно за преодоляване. Сублиминалните аудиа с позитивни утвърждения, записани със специална технология, която позволява да преминават под нивото на шума и да влияят на подсъзнателно ниво, са предназначени да ви помогнат да промените тези вярвания и да ви мотивират да работите по-усилено, за да ги промените съзнателно. Научете повече за научните доказателства в полза на сублиминалните послания ТУК! 

ВЪРНЕТЕ СЕ ОБРАТНО КЪМ СТРАНИЦИТЕ НА КУРСОВЕТЕ:  “ИЗГРАДЕТЕ ЦЯЛОСТНА УВЕРЕНОСТ”  или “ТРЕНЬОР ПО УВЕРЕНОСТ”