You are currently viewing ЧУВСТВАТЕ ЛИ СЕ ИЗЛИШЕН В СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ?  ЕТО КАК ДА ПРЕОДОЛЕЕТЕ ТОВА И ДА СТАНЕТЕ СУПЕРЗВЕЗДА

Лиза захвърли чантата си, съблече якето си и се хвърли на дивана. „Още един победен ден!“, помисли си тя саркастично. Бум! Сарказмът уби нейното мрачно настроение. И се случва така вече с месеци. Точно това малко откритие ѝ помогна да го преодолее.

Вижте, повечето хора наистина биха си помислили, че денят ѝ е прекрасен!

Тя живее в хубав апартамент. Има добра работа и стабилен доход. В романтична връзка е. Така че защо би могла да се чувства като второстепенен герой в собствения си живот?

Защо мечтите ѝ за необикновен, невероятен живот и правенето на невъобразими неща просто не могат да я оставят на мира!

Но дълбоките части на душата ѝ са твърдоглави участници в този сценарий. И тя се чувства ужасно зле, защото не им позволява да участват в нейната пиеса.

Ако и вие се чувствате така, ето какво трябва да научите, за да направите промяна в сюжета на живота си.

Пепеляшка и Спящата красавица са прекрасни истории, но дори децата знаят, че ако тези момичета се появяват днес, няма да има принц, който да ги спаси.

 Никой не може да напише сценария на живота ви освен вие самите. Никой няма да прави снимки за вас. Никой няма да се бори за това, което вие искате и в което вярвате, вместо вас. Със сигурност приятелите ще ви помагат и вие ще можете да намерите подкрепа навсякъде.

Но вие сте отговорни за собствения си живот. И въпреки обстоятелствата и пречките вашият живот ще стане това, което вие направите от него.   

Колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-скоро ще започнете да се държите като истински режисьор. Мястото, където всичко започва. Вашата визия. Вашето умение да представите себе си по пътя към желаното бъдеще. Все пак вие не се нуждаете от ексцентрични цели, за да мислите мащабно.

Просто бъдете искрени със себе си. Не притискайте истинското си Аз. Какъв живот искате?

Осмелете се да нарисувате живота си, сякаш всяка от вашите мечти ще се сбъдне. Просто се уверете, че вие сте най-добрият актьор за главната роля.

 Хората успокояват децата си, като им казват, че не съществуват чудовища и демони.  Но това не е вярно.

 Страховете са в самите вас. Те ви подвеждат и замъгляват вашата преценка. Те ви шептят, че не работите достатъчно много, за да получите повишението, което искате. Те ви насочват, че вашите приятели са по-добри от вас. Те ви крещят: „Вие не сте достатъчно добри! Ще се провалите, защо изобщо се опитвате!“. Те ви обсипват със страх всеки ден и по този начин се „залепват“ във всички ситуации и обстоятелства.

 Не ми казвайте, че се надявахте да бъдете звездата в живота си, без да се изправяте срещу злодеи?

Няма начин.

Дори периферните актьори се срещат с демоните. Но ако вие сте в главната роля, вие сте най-способен да победите.

Мишите стъпчици са позволени. Вие не сте загубеняк, ако не можете да работите по 16 часа на ден. Или ако не можете да си позволите да оставите всичко и да отпътувате на почивка без следа.

 Все пак игнорирането на вашите амбиции ще ви отведе до никъде. Така че бъдете достатъчно храбри, за да приближите мечтите си към целите си и да работите, за да ги постигате. Просто направете най-доброто, което можете.

 Вие ще трябва доста усилия да инвестирате в намирането на пътеводител в изграждането на воля. Здравословната доза от вътрешна сила е необходима само за да продължите. Но ако искате да промените живота си, вие трябва да изградите силна воля.

То е малко като тренирането на мускулите. Колкото повече набирания правите, с почивки между тях, толкова по-мощни ще ставате.

Погледнете я. Ние сме на еднакви години и ходехме заедно в едно училище. Но тя не гладува, за да впечатли приятеля си и не учудва света в търсенето на кой знае какво.

Ужасен гадняр е този. Зеленооко чудовище.

Неговата роля е да ви разсейва и дразни така, че да не можете да се потопите в себе си и да разберете върху какво да се фокусирате.

 Изкушаващо е да се потопите в животите на хората и да разберете те какво правят по-добре от вас.

Но нищо добро не излиза от това.

Така че избягването на това принизяване е отличен начин, който да тренира вашата воля. Започнете!

 Никой добър филм не върви без съвета на гуруто или на мъдрия най-добър приятел към главния герой, който му казва да последва сърцето си.

За да го направите, вие трябва да преминете отвъд мечтите си, целите си и волята си.

И понякога просто да „тръгнете по течението на Вселената“. Така че ако сте на пътя си да станете доктор и някое приключение почука на вратата ви, приемете го!

Понякога обстоятелствата са ужасни и онова, което умеете в момента, няма да ги оправи. Осъзнайте ситуацията и нека вашата цел бъде да преодолеете това.

Ако сърцето ви казва, че сте уморени, намалете темпото. Ако не можете да продължавате повече, вземете си почивка.

Но никога не се отказвайте.

Защото знайте, че една истинска суперзвезда също никога не би се отказала.  

Ако не ви достига увереност че можете да се справите или ако се нуждаете контрол и баланс в живота си, можете да научете какво да направите ТУК!
Или ако желаете да помагате на другите – да сте треньор /обучител или консултант, ще ви е полезно онлайн обучението „Треньор по увереност“
ТУК!

ЧУВСТВАТЕ ЛИ СЕ ИЗЛИШЕН В СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ? ЕТО КАК ДА ПРЕОДОЛЕЕТЕ ТОВА И ДА СТАНЕТЕ СУПЕРЗВЕЗДА