Пет лесни и бързи стъпки за мотивация към Афилиираното партньорство

От екипа на УНИКАЛ приветстваме всеки наш Афилииран партньор и се стараем максимално да улесним работата Ви. Предлагаме пет лесни и бързи стъпки, които да Ви мотивират и улеснят:
1. Свалете всички файлове, които ще получите след регистрацията си, и подредете всички документи в папка, която можете да създадете на лаптопа/таблета или телефона си – „Афилиирано партньорство”
2. Внимателно се запознайте със съдържанието на всички инструкции, които имате, и ги подредете по важност. Дори бихте могли да ги номерирате с цифри, с които да презапишете заглавията на самите файлове и да подредите по важност и последователност.
3. Запознайте се внимателно с профила си като Афилииран партньор на сайта ни: разгледайте всички менюта и подменюта и дори направете няколко самостоятелни теста, за да се убедите, че тракинг кодовете към линковете, които споделяте в социалните мрежи, работят. Проверката можете да направите в самия си профил на Афилииран партньор (ако кликнете на Показвания, се вижда броят показвания на тракинг линковете.)
4. Направете избор между трите опции от файла с „Готови графици за споделяне“ и си впишете в личния бележник (хариен или на телефона Ви) точно в кои дни и точно в кои часове планирате да правите споделянията в социалните си профили – в кои точно и дори ако позволяват устройствата Ви, активирайте ежедневни аларми, които да Ви напомнят.
5. За самото споделяне на линкове – следвайте стъпките във файла за това, като ако имате желание, бихте могли и да разнообразявате снимките, които ще прикачвате към текстовете и линковете в постовете си. Ако проявявате интерес, с удоволствие ще Ви дадем насоки как лесно и бързо да създавате ефектни снимки онлайн.

Все още се колебаете дали да се регистрирате като Афилииран партньор? Разгледайте отново подробната информация относно ползите и условията: Афилиирано партньорство

Не се колебайте да ни пишете на student.unikal@gmail.com, ако възникнат въпроси.