You are currently viewing 3 НОВОСТИ И 3 ПОКАНИ ОТ АСОЦИАЦИЯ И ИНСТИТУТ УНИКАЛ

Здравейте на всички курсисти, съмишленици, последователи и сътрудници на УНИКАЛ,
Всички вие сте важни участници в дейностите на УНИКАЛ за превенция и/или обучение и екипа ни
винаги се е вслушвал със вашите нужди, предпочитания или коментари. В следствие на обмисляне
на немалкото запитвания към нас през последните години и особено след пандемията, с радост и
вълнение бихме искали да ви запознаем съвсем накратко с 3-те Новости и 3-те наши покани.


3 НОВОСТИ

1.Първата новост е че ви се предоставя възможност за получаване на международни
удостоверения, като в тази връзка е наложилата се лека промяна в наименованията на 4-те курса в сферата на нарушено хранене и сертификацията за консултант по нарушено хранене.
Допълнителните удостоверения ще включват професионални компетенции по МОН или получаване на международни сертификати за владеене на професия чрез партнирането на УНИКАЛ Институт с най-успешният българки образователен център Давитоз, отличаващ се с изключително престижни международни легализации и световни отличия за качество.

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ: За настоящите и миналите ни курсисти които имат интерес към получаване и на допълнителни международни сертификати на два езика е нужно да ни изпратите имейл, към който да ни прикачите информация за наименованията на записаните от вас курсове, след което ще ви изпратим допълнителна  информация и насоки за действие.

2.Следващата новина е замяната на подготовката на писмени курсови работи с дистанционен писмен изпит, която е насочена към настоящите и бъдещите курсисти на УНИКАЛ Институт. Изпитите се отнасят само до 4-те Обучения към Академия „Емоции и Хранене“ и курса за Tреньор по увереност. Изпитът ще е изпращане на отговори до консултиращият обучител д-р Елисавета Павлова, а курсистите в процес на обучение, ще имат избор м/у двата варианта.

3.Третата новост е предлагането на курсовете ни на иновативна онлайн платформа, която е измежду водещите световно доказани образователни платформи. Тя предлага модерни
подходи на мотивиране, висок интерес в процеса на обучение и уникална възможност за
групово взаимодействие, под формата на форум, изграждане на общност, окуражаващо
успоредно обучение с други курсисти и други социални възможности за комуникация.

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ: За настоящите и миналите ни курсисти, както и към тези които за записали, но не са получили сертификати преди време, ще ви бъде предоставена възможност да продължите обучението си (ако сте го преустановили преди получаване на сертификат, при спазване на определени условия, за които ще ви информираме, когато ни изпратите имейл с информация за записания/записаните курсове на обучение при нас.

3 ПОКАНИ

  1. Каним ви да напишете вашият отзив (В допълнение на маркирането на 5 звездички) като опишете накратко кое обучение, какво ви хареса, какво научихте или какво ви е полезно за работата ТУК!
    Като за Благодарност, Получавате Подарък по Избор: Ръководство за подкрепа при ХН ТУК!, или Безплатно Включване в регистъра ни по градове + 1 Тренинг по ваш избор ТУК! или Код за 10% Отстъпка за Онлайн Магазина ни ТУК!  След отзива си, трябва да ни изпратите имейл с избора ви.
  2. Каним ви да се запишете за онлайн обучение към отворения ни Нов Прием в Академия Емоции и Хранене вече с възможност за международни сертификати на български и чужд език и с обучение провеждано на онлайн интерактивна платформа за мотивиращо успешно обучение.”  На линка: ТУК!
  3. Научете и за допълнителната възможност да преминете и през онлайн формат на практика в сферата на консултиране и превенция на хранителни нарушения ТУК!, която практика ще е нужно условие ако целите да станете сертифициран консултант по нарушено хранене и да получете международно удостоверение за професия след онлайн обучение на 4 нива към УНИКАЛ Институт.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ НА 👇🏼

Бъдете здрави и уверени!

Екипът на Асоциация и Институт УНИКАЛ:

https://unikalonlineinstitute.com/ и https://bia-unikal.org/

3 НОВОСТИ И 3 ПОКАНИ ОТ АСОЦИАЦИЯ И ИНСТИТУТ УНИКАЛ