Искате ли да подобрите отношението към тялото си, да се научите да се грижите по-добре за себе си, да живеете по-здравословно и приятно и да се предпазите от проблемно хранене? Ако отговорът е да, тогава Ви каним да се включите в 5 безплатни едночасови уъркшопа, които ще се проведат на място в центъра на Асоциация Уникал във Варна и онлайн чрез Zoom за желаещи от други градове.

Уъркшопите са разработени с материали, базирани на световно доказания подход Body Positive и ще Ви помогнат да усвоите и практикувате незаменими умения за грижа за себе си. Всяка едночасова сесия ще включва презентация и дискусия. Уъркшопите са подходящи за всеки, който иска да създаде връзка с тялото си, изградена на любов, приемане и прошка, независимо от пола и възрастта. В допълнение, всички участници ще имат възможност да станат част от общността Loved Bodies и да продължат да се подкрепят взаимно дори след края на петте уъркшопа. Уъркшопите ще се провеждат между 17:00 и 18:00. Застъпените теми са следнитe:
26.06.2020: ,,Възстановяване на здравето”
01.07.2020: ,,Практикуване на интуитивна грижа за себе си”
08.07.2020: ,,Преминаване от критичния глас към любовта към себе си”
15.07.2020: ,,Заявете своята уникална красота”
21.07.2020: ,,Изграждане на първата общност за позитивно приемане на тялото в България.”

Местата са ограничени, затова побързайте – пишете ни на unikaled@gmail.com или във фейсбук на страницата Unikal Online Institute. Очакваме Ви!

5 безплатни уъркшопа за подобряване на отношението към тялото – на място във Варна или онлайн