You are currently viewing 5 СЕДМИЧНА ИНИЦИАТИВА “УВЕРЕНОСТ В СОБСТВЕНОТО ТЯЛО”

5 Седмична Инициатива за Подобряване на Образът на Тялото към УНИКАЛ Онлайн Институт

Харесвате ли отражението, което виждате, когато се погледнете в огледалото? Или имате склонността да се фокусирате върху малките несъвършенства и недостатъци, които виждате? Вие може би се борите с негативния образ на тялото си?

Ежедневно милиони жени и мъже са бомбардирани от образите на идеално тяло в медиите и интернет пространството. Манията по образа на тялото и теглото достига нови висоти в нашето общество и сериозно засягат психичното, физическото и социалното ни здраве, защото води до обсебващи ограничителни поведения в храненето и много често отключва хранителни нарушения.

Ето защо Екипът на УНИКАЛ Онлайн Институт поема 5 Седмична Инициатива за Подобряване на Образът на Тялото, която стартира на 19 Октомври.

През първата седмица ще бъдат споделени вдъхновяваща мисъл и 3 полезни статии по темата за образът на тялото в социалните ни и други профили. А от 26 Октомври Стартираме 30 Дневно Предизвикателство за Подобряване на Образа на Тялото, с ежедневни кратки активни стъпки, които да предприемате за съответния ден.

За да виждате нашите постове и получавате всеки ден активните стъпки с малки действия към 30 Дневното ни Предизвикателство е нужно да харесате страницата на УНИКАЛ Онлайн Институт!

Ако се нуждаете от ресурси за подкрепа за засегнати от хранителни нарушения, за родители /близки, професионално електронно ръководство за подкрепа от д-р Елисавета Павлова, или за професионални консултации с обучени в ХН специалисти – по градове в България, или друг вид помощ при хранителни нарушения, вижте Регистъра ни с Партньори и Сертифицирани специалисти, като разгледате и 2-та линка: https://bit.ly/31KZfR0 и ТУК!

Сублиминалните (подсъзнателни) утвърждения са подкрепа за подсъзнателно преодоляване на пречките в ума в посока подобряване на телесният образ: ПРОБЛЕМИ С ХРАНЕНЕ И ТЯЛО

Очакваме Ви да се включите в Инициативата “Увереност в Собственото Тяло” и се чувствайте свободни да споделяте с вашите социални мрежи от заинтересовани постовете ни!

С благодарност,

Екипът на УНИКАЛ

5 СЕДМИЧНА ИНИЦИАТИВА “УВЕРЕНОСТ В СОБСТВЕНОТО ТЯЛО”