You are currently viewing КОЛЕДЕН прием в Онлайн Академия ,,Емоции & Хранене”

КОЛЕДЕН ПРИЕМ в UNIKAL Online Institute и Академия„Емоции& Хранене

Срок на включване  до 11 декември 2019 г.

Обучения за заинтересованите професионално, лично или за близките си от темите за справяне с емоционално, преяждащо, рестриктивно хранене и хранителни нарушения.

Стартиране на обученията на 12 декември 2019 г.

В момента е отворен Коледен прием в Академия „Емоции и Хранене” за четирите обучения:

Записване до 11 декември на имейл: bia.unikal@gmail.com

с тема: Записване за Отворен Коледен Прием

ОТСТЪПКИ за всички обучения и курсове (с изключение на Международното Обучение, като ако запишете едновременно 2 Обучения, получавате отстъпката от 10% от другото обучение):

при ранно записване до 30 ноември: 10%;

-при записване на един курсист на 2 обучения: 10%;

– при записване за 3 или 4 обучения: 15% или 20%;  

ВАЖНО!

Имате възможност да започнете обучението си и с Късен Старт – след Новогодишните празници – в началото на Януари 2020 г.

Обучение/ниво „Международно сертификационно онлайн обучение” към iaedp™-Международната асоциация за професионалисти в сферата на хранителни нарушения, включващо преведени на български език: базов, медицински, диетичен и терапевтичен учебни модули в онлайн формат и издаване на 5 Сертификата на английски език.

Вижте повече тук!

Обучение/ ниво „Базово консултиранепри Хранителни нарушения (ХН)” – анорексия, булимия, безконтролно преяждане, подходящо за специалисти и студенти, като е включен и модул „Базови умения за консултиране и активно слушане”.

Вижте повече тук!

Обучение/ниво „Консултиране в подхода Интуитивно хранене” за специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес, разкрасителна сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любими хора.

Вижте повече тук!

Обучение/ниво „Практично консултиране при преяждащо/емоционално хранене” за специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес, разкрасителна сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любими хора. 

Вижте повече тук!

Ако имате мате лични, за семейството ви или професионални интереси в сферата на хранителни нарушения, и/или проблеми с хранене, преждане и тяло, научете повече на линка: Онлайн Академия “Емоции и Хранене”

ОБНОВЕНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СЕРТИФИЦИРАНЕ КАТО СПЕЦИАЛИСТ В 2 НАПРАВЛЕНИЯ: „ПРИ ПРОБЛЕМИ С ХРАНЕНЕ, ПРЕЯЖДАНЕ И ТЯЛО” ИЛИ „ПРИ ХРАНИТЕЛНИ НАРУШЕНИЯ”

Ако проблемите с хранене, преяждане и тяло или сферата на хранителни нарушения са ваша страст:
– работите с хора или планирате да консултирате по темата
– студентите сте или в търсене на допълнителна квалификация
Ви предлагаме да станете сертифициран специалист в сферата в 2 направелния с онлайн обучение на 5 нива, всяко от които е под формата на обучение с  отделно име и с отделен сертификат. 

Научете повече на линка: Станете Сертифициран специалист

Повече за нас и дейностите ни можете да научите като разгледате нашия сайт.

Харесайте страницата ни във

Facebook: https://www.facebook.com/UNIKALOnlineInstitute/,

Instagram:https://www.instagram.com/unikaled/,

При въпроси изпратете запитване на: bia.unikal@gmail.com и associationunikal@gmail.com

КОЛЕДЕН прием в Онлайн Академия ,,Емоции & Хранене”