Защо да се включите и какви са ползите за вас

1.Ако сте психолози, консултанти, коучове, терапевти, фризьори, масажисти, кинезитерапевти, фитнес инструктори или работите в която и да е друга сфера където помагате на хората с услугите или продуктите си получавате уникална възможност за допълнителен доход под формата на комисионна в размер на 30%- и то директно. Вижте комисионните в опция 2 по-долу. Предоставяме ви възможност да информирате вашите настоящи и бъдещи клиенти за нашите mp3 със сублиминални утвърждения (СУ) и да задържите комисионната си автоматично от клиентите си, като на нас изпратите останалата част от сумата.

2.Получавате възможността да инвестирате и в собственото си здраве и УЕЛНЕС развитие поръчвайки си нашите албуми със СУ с 30% отстъпка, като спестявате по този начин 15 лв. за всеки избран от вас формат, 10 лв.- за отделен аудио албум, и 30 лв. за всеки пакет от 6 албума-по избор от всичките 9 категории , като поръчвате неограничено във времето от различните 9 категории-Вижте отделните категории ТУК! – Вижте различните формати ТУК!

3.Посредством избран от вас начин на комуникация, бихте могли да се свържете с бившите си клиенти , на които също да промотирате СУ и по този начин:
3.1. Да получите допълнителна комисионна от направените поръчки на СУ
3.2. Да си възвърнете стари или прекъснали клиенти, което отново да ви донесе финансови постъпления

4.Посредством включването си в партньорската ни мрежа „Академия професионални партньори“, бихте могли да получите и допълнителна възможност за професионално развитие, ако от интерес за вас са проблемите свързани с хранене, тегло и тяло, както и хранителните нарушения- анорексия, булимия, безконтролно преяждане и емоционално хранене. Ние ще ви изпратим 2 супер кратки скрининга-въпросници, които са валидирани от д-е Елисавета Павлова, която е инициатор и в основата на съставянето на всички СУ.Вижте за нея повече ТУК! Посредством 2-та скрининга, бихте могли да каните старите си и настоящи клиенти- онлайн или лице в лице да отговарят на тези общо 13 въпроса и след минутна обработка с ключове изпратени от нас да комуникирате с тях ако имат форма на застрашеност от хранителни нарушения, но и много повече. Предоставяме ви следните допълнителни възможности за допълнителен доход:
4.1. Да им промотирате 2 от нашите онлайн обучения-за Обучение в подхода Интуитивно Хранене или за Спаряване с преяждащо хранене и след като ги запишете да получите директно от тях комисионната си от 90 лв. за всяко обучение.
4.2. Да бъдете обучени самите вие в нашата Онлайн Академия „Емоции и Хранене“-Вижте повече за 4-те Обучения ТУК!, като получавате възможност още по времето на обученията си или след приключването им самите вие да консултирате вашите клиенти, възползвайки се от същата отстъпка от 90 лв.

Благодарим ви за вниманието и ви очакваме като наши професионални партньори!
УНИКАЛ МОДЕЛЪТ създаден от д-р Елисавета Павлова за УЕЛНЕС РАЗВИТИЕ Вижте повече тук!

ВАЖНО! Получавате възможност за включване в партньорската ни мрежа, дори само при интерес към една от по-горе изброените предоставени възможности.
При сериозен интерес и мотивация за сътрудничество, моля попълнете формуляра за включване в партньорската мрежа:

ИЗПРАТИ ФОРМУЛЯР