Кампания за първична превенция на проблемно/емоционално хранене и хранителни нарушения, организирана от Асоциация и Институт УНИКАЛ:  https://bia-unikal.org/ с инициатор д-р Елисавета Павлова и активната подкрепа на Екипът на УНИКАЛ.

👉🏻 Включи се безплатно в предизвикателствата за здрави емоции и получи подарък –
електронно ръководство „20 навика за стабилно емоционално здраве“, регистрирайки се
 !!!

За да научите полезна информация и ефективни техники за управление на емоциите си, ви каним да се включите безплатно в предизвикателствата за здрави емоции и да получите подарък – електронно ръководство „20 навика за стабилно емоционално
здраве“

Тези активности са част от кампанията “Управлявам емоциите си, вместо те мен”

За да научите повече по темата, продължете четенето, по-долу:

✅ Избягването, потискането и неспособността за ефективно управление на емоциите са масово явление. За жалост много хора преминават към контрол над тялото, храната и теглото си, когато са в стрес и не могат да се справят с трудностите в живота си, вместо да работят с емоциите си. 
✅ Ако използването обаче на тези механизми, се превърне в редовна нездравословна копинг стратегия за справяне с трудните емоции, вероятността от развитие на хранителни нарушения е голяма. 
✅ Ето защо, от ключова важност е обучението по темата за емоциите, в която посока, ние- Екипът на УНИКАЛ, бихме искали да ви помогнем, като ви запознаваме през следващите седмици с полезни публикации по темата.
Кампанията се осъществява от екипа на УНИКАЛ, под инициативата и ръководството на д-р Елисавета Павлова, доктор по психология, с над 12 год. опит в сферата, 2 от които в Канада, която е основател на Асоциация и Институт УНИКАЛ, професионален член на WHO (World Health Organization) Global Clinical Practice Network, член към международните дейности на Борда на директорите и председател на Международния клон в България на Международната Организация: iaedp™ International Аssociation for Eating Disorders Professionals в лицето на УНИКАЛ, който е обозначен и като Designated Educational Affiliate in Bulgaria of iaedp™.

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ И ДОПЪЛНИТЕЛНИ РЕСУРСИ ЗА ПОДКРЕПА и ОБУЧЕНИЕ, ПО-ДОЛУ:
  • За да научите повече по темата за обучение в сферата, моля кликнете ТУК
  • За лично засегнати от хранително нарушение (ХН)/ проблемно хранене : ТУК!
  • За професионално заинтересованите по темата за ХН или ако сте студенти: ТУК
  • За родители или близки на засегнати от хранителни нарушения: ТУК!

🟢За да не пропускате публикациите ни, харесайте и последвайте ФБ страницата на УНИКАЛ: https://www.facebook.com/UNIKALOnlineInstitute