You are currently viewing КАМПАНИЯ „УЧАЩИ, СПЕЦИАЛИСТИ И РОДИТЕЛИ – ЗАЕДНО“

КАМПАНИЯ „УЧАЩИ, СПЕЦИАЛИСТИ И РОДИТЕЛИ – ЗАЕДНО“

Организирана от Първа българска организация при хранителни нарушения – Асоциация УНИКАЛ към УНИКАЛ онлайн институт

Включете се в кауза, възможност за професионално партньорство или обучение, които ще помогнат на стотиците учащи подрастващи, юноши и младежи, засегнати и застрашени от хранителни нарушения в България.

Мисия:

Кампанията ни „Учащи, специалисти и родители – заедно“

е мотивирана от идеята за помагане на засегнатите и застрашените от ХН учащи деца, подрастващи и юноши в България, в по-лесното намиране и по-бърз достъп до квалифицирани специалисти – обучени или с опит в сферата.

  • За целта ние сме в процес на изграждане на Партньорска мрежа от специалисти в 28 окръжни града на България, като, разбира се, за партньори биха могли да се включат и специалисти от другите по-големи градове.
  • Мисията ни е да изградим мрежа от „виртуални представителства”, включващи мултидисциплинарни екипи със специалисти от медицинската, психологичната, диетологичната/нутриционна и фитнес/възстановителните сфери, които да подпомагаме с обучения, тренинги, семинари и други дейности.
  • За да успеем в мисията ни обаче, ние се нуждаем от активната подкрепа на голям брой българи от всички краища на страната ни.

Ето защо ви каним като активисти в кампанията ни „Учащи, специалисти и родители – заедно“ и ви окуражаваме  да споделите в социалните  мрежи (с вашите близки, приятели, колеги, съученици, клиенти/пациенти, както и със специалисти от по-горе споменатите сфери) тази информация.

Предлагаме Ви 3 възможности за участие:

1.Като активисти на Кампанията ни

Споделяйки в социалните мрежи, от този момент през целия месец септември, посветен на грижата за учащите.

2.Като партньори на УНИКАЛ:


НОВА ВЪЗМОЖНОСТ за ОБУЧИТЕЛИ-ПАРТНЬОРИ!

Като Обучители-Партньори ще ви се предостави възможност да обучавате курсисти на територията на града/региона ви по предлганите от Академия “Емоция и Хранене” 4-ри Обучения/ Обучителни Нива. Научете повече на линка: Станете Обучители-Партньори

2.1. Професионални партньори, участвайки в изграждането на мрежата от т.нар „виртуални представителства” във всички окръжни градове на България и изграждайки мултидисциплинарни екипи за подкрепа на засегнатите от хранителни нарушения (ХН).

2.2. Афилиирани партньори, участвайки в афилииран маркетинг, посредством споделяне на линкове и банери в социалните мрежи и/или на уебсайта си.

Какво получавате или защо да се включите като партньори в Партньорската мрежа на Асоциация Уникал и Академия „Емоции и хранене“:

Можете да научите повече на линка: ПАРТНЬОРСКА МРЕЖА УНИКАЛ

3. Като курсисти на УНИКАЛ

Записвайки се за някое от нашите онлайн обучения и стартирайки проактивно процеса; като „посланици за промяна” за преборване с митовете за хранителните нарушения, специализирайки в сферата и предлагайки на нуждаещите се професионална помощ и превенция на ХН, като свои професионални услуги. Като курсисти на Асоциация УНИКАЛ, получавате изключителни възможности за професионално развитие и множество ползи.

І. Безплатни ресурси и събития:

  • 1. Отворено записване за Специалния Бюлетин 10 на УНИКАЛ на имейл: associationunikal@gmail.com с Тема: Записване за Бюлетин 10;
  • Регистрация за 3 Безплатни онлайн миникурса с различна тематика, на линка: http://tiny.cc/50lobz;
  • Записване за Безплатен уебинар на д-р. Анна Герджикова „Какво е здравословно тегло за деца и юноши и как да помогнем на децата ни да го постигнат” на имейл: associationunikal@gmail.com с Тема: Записване за Уебинар на д-р. Анна Герджикова.

II. Промоционални ресурси и събития

1.Поръчка на „Ръководство за подкрепа при хранителни нарушения” с Кампанийна 33% Отстъпка за 20 лв. вместо 30 лв. редовна такса на имейл: associationunikal@gmail.com с Тема: Записване за Ръководство за подкрепа

2.Уебинар на д-р. Елисавета Павлова „Управление на интервенции относно родители търсещи помощ за деца и юноши с хранителни разстройства” към Международния Клон на iaedp™.

Специална отстъпка за 10 $ вместо 15 $ редовна такса САМО за български участници с получаване на сертификат на английски език за присъствалите на уебинара. Записване на имейл: associationunikal@gmail.com с Тема: Записване за Уебинар на д-р. Елисавета Павлова

3.Отворен Ранноесенен прием в Академия „Емоции и Хранене” с отстъпки за четирите вида обучения. Отстъпка при записване до 13 октомври на имейл: bia.unikal@gmail.com с Тема: Записване за Отворен Ранно-Есенен Прием.

Повече за приема научете от този линк : Ранноесенен прием

Повече за нас и дейностите ни можете да научите на

сайта на УНИКАЛ Онлайн институт:

Харесайте страницата ни във

Facebook: https://www.facebook.com/UNIKALOnlineInstitute/,

Instagram:https://www.instagram.com/unikaled/,

както и на сайта на Първа българска организация при хранителни нарушения –

Асоциация УНИКАЛ – http://bia-unikal.org/

При въпроси изпратете запитване на: bia.unikal@gmail.com и associationunikal@gmail.com, телефон: 0878 205221.

КАМПАНИЯ „УЧАЩИ, СПЕЦИАЛИСТИ И РОДИТЕЛИ – ЗАЕДНО“