You are currently viewing Лятна Академия 2019 с до 50 % отстъпки към UNIKAL Online Institute и Академия “Емоции и Хранене”

Лятна Академия 2019 г. към UNIKAL Online Institute с до 50% Отстъпки

Възползвайте се от Най-Високите Отстъпки предлагани от Академия “Емоции и Хранене със срок на включване от 1 Юли до 13 Септември 2019 г.

ОБУЧЕНИЯ ЗА ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНО, ЛИЧНО ИЛИ ЗА БЛИЗКИТЕ СИ ОТ СПРАВЯНЕ С ЕМОЦИОНАЛНО, ПРЕЯЖДАЩО, РЕСТРИКТИВНО ХРАНЕНЕ И ХРАНИТЕЛНИ НАРУШЕНИЯ  

В момента е отворен нов Летен прием с Най-Високите Отстъпки, със срок на включване от 1 Юли до 13 Септември 2019 г. за четирите обучения:

ОТСТЪПКА – При записване за Международно Сертификационно Обучение- 50% отстъпка за български курсисти.

Обучение/ ниво ”Международно Сертификационно ОнЛайн Обучение към  iaedp™ -Международната Асоциация за Професионалисти в сферата на Хранителни Нарушения, включващ преведени на български език: базов, медицински, диетичен и терапевтичен учебни модули в онлайн формат и издаване на 5 Сертификата на английски език. Вижте повече тук!

ОТСТЪПКИ – При записване за останалите 3 Сертификационни Обучения/ Нива на обучение за Специалист:

При записване за 1 Обучение – 90 лв. Отстъпка.

При записване за 2 Обучения или на 2 курсиста (колеги, приятели и т.н.) заедно – 225 лв. Отстъпка.  

При записване за 3 Обучения или на 2 или 3 курсиста (колеги, приятели и т.н.) заедно – 405 лв. Отстъпка.  

3-те изброени отстъпки важат извън 50% отстъпка за Международно обучение към общата такса.

Обучение/ ниво “Базово Консултиранепри Хранителни Нарушения (ХН)” Анорексия, Булимия, Безконтролно Преяждане Подходящо за специалисти и студенти, като е включен и модул базови умения за консултиране и активно слушане.  Вижте повече тук!   

Обучение/ ниво  “Консултиране в Подхода Интуитивно Хранене” за специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес, разкрасителна сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любими хора.  Вижте повече тук!  

Обучение/ ниво  “Практично консултиране при преяждащо/емоционално хранене” за специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес,  разкрасителна сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любими хора.  Вижте повече тук 

Важно!  Предоставя се възможност и за разсрочено заплащане за 2 или 3 месеца, без допълнително оскъпяване. 

Краен срок за записване за обученията/нивата/ до 13 септември 2019 година. Стартиране на курсистите веднага след записване.

Научете повече на линка: Онлайн академия “Емоции и хранене”

ОТЗИВИ НА ЗАВЪРШИЛИ КУРСИСТИ ОТ АКАДЕМИЯ „ЕМОЦИИ И ХРАНЕНЕ“ КЪМ АСОЦИАЦИЯ УНИКАЛ, МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК!

Обучител е д-р Елисавета Павлова, която е Основателка на Асоциация УНИКАЛ, Академия “Емоции и Хранене” и УНИКАЛ Онлайн Институт, д-р по Психология, Специалист при Хранителни Нарушения, лицензиран към Международната Американска Организация за ХН Професионалисти  iaedp™ , с над 10 год. терапевтично-консултативен опит в Канада и България и единствената в България- сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO, председател на международният клон към Международната организация за (ХН) професионалисти – iaedp™ (International Association for Eating Disorders Professionals) и професиоанален член към WHO (World Health Organization) Global Clinical Practice Network.

Като курсисти на Асоциация УНИКАЛ, получавате изключителни възможности за професионално развитие и множество ползи.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ИЛИ ЗАЩО ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ КАТО ПАРТНЬОРИ В ПАРТНЬОРСКАТА МРЕЖА НА АСОЦИАЦИЯ УНИКАЛ И АКАДЕМИЯ „ЕМОЦИИ И ХРАНЕНЕ“: ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК! 

Очаквайте и Новите ни Обучения, коитo подготвяме и ще ви предлагаме периодично посредством Онлайн Обучителната ни Платформа WizIQ.

Харесайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/UNIKALOnlineInstitute/, за да следите постовете ни, както и нашия нов Уебсайт: https://unikalonlineinstitute.com/ 

и Instagram:  https://www.instagram.com/unikaled/

При въпроси и за записване ни пишете имейл на: bia.unikal@gmail.com  изпращайки и телефонният си номер за обратна връзка.

Тел. за връзка:  +359 897 621 607 или 0878-205 221 

Очакваме Ви като курсисти и партньори на Академия “Емоции и Хранене” към Асоциация УНИКАЛ!

Ако Ви е харесала публикацията, моля, споделете я с Ваши приятели в Социалните си профили!

Лятна Академия 2019 с до 50 % отстъпки към UNIKAL Online Institute и Академия “Емоции и Хранене”