ПОДСЪЗНАТЕЛНИ/СУБЛИМИНАЛНИ АУДИО АЛБУМИ - ОТ УНИКАЛ МОДЕЛ КЪМ ПАРТНЬОРСКА МРЕЖА

С БЕЗПЛАТНО ВКЛЮЧЕН ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ

УНИКАЛ ОНЛАЙН ИНСТИТУТ кани всички заинтересовани от темите за подобряване на мисловният, емоционален или поведенчески аспект от живота си и за постигане на траен успех в посока към мечтите си-бързо, лесно и без усилия, да се запознаят със аудио системата ни за сублиминални (подсъзнателни) позитивни утвърждения.

I. ПОДСЪЗНАТЕЛНИ/СУБЛИМИНАЛНИ АУДИО АЛБУМИ

КАКВО СА И С КАКВО НИ ПОМАГАТ СУБЛИМИНАЛНИТЕ УТВЪРЖДЕНИЯ (СУ)

Сублиминалните утвърждения са познати в западният свят и като форма на Шепотна само-терапия. Това е аудио система използваща сублиминални или подсъзнателно въздействащи положителни утвърждения с която можем да променим не само навиците и поведенията си, но и вярванията си, негативните мисли в главата си, негативните думи, които използваме във вътрешният си диалог, ментални прегради и саботиращи промяната и успеха ни убеждения, ограничителните послания на вътрешния ни критик, както и заплахите на съзнателния ни ум. Всичко това е възможно поради уникалната способност на тази шепотна само-терапия да прониква директно в подсъзнанието ни, от където единствено са възможни дълбоките и трайни промени.

Сублиминалните записи с утвърждения ни помагат за няколко минути дневно, без да отнемат време-бързо, лесно и ефективно да допринесат за трайни промени в мисленето, емоциите и поведението, включително и в навиците във 6-те аспекта на УНИКАЛ Моделът ни: – духовен, интелектуален, социален, професионален, емоционален и физически аспекти, за които ще научите по-долу посредством УНИКАЛ Моделът създаден от д-р Елисавета Павлова, която е основател и управляваща UNIKAL Online Institute Вижте повече за нея ТУК!

СУ ПРЕДОСТАВЯТ НЕВРОЯТНА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРОМЕНИТЕ ЖИВОТА СИ

Всеки сублиминален запис изпраща хиляди позитивни утвърждения директно до вашето подсъзнание. Това Ви помага да промените моделите си на мислене до най-дълбоко ниво.

Хубавото на сублиминалните Mp3 е че при избор на „тихите записи“ не е нужда да отделяте изобщо никакво време, а за другите MpP3 са нужни само няколко минути през деня, за да ги чуете. Просто натиснете бутона “Play” и ги оставете да се повтарят на заден план докато вършите всичко останало или докато релаксирате!

Можете да слушате сублиминалните Mp3 докато си проверявате Фейсбук акаунта, чистите къщата, пътувате до работа, тренирате във фитнеса, докато сте на работа и дори докато спите – а вашият сублиминален аудио запис през това време ще ви помага да препрограмирате начина си на мислене, за да постигнете успех.

В този въвеждащо-информационен етап на представяне на сублиминалните аудио записи, имате възможността да получите едно безплатно Mp3-подарък от нас „Против стрес и тревоги, само защото сте проявили интерес. За целта е нужно да попълните краткият формуляр на линка: Безплатни Ресурси 

 Научете повече за подсъзнателното само-учене и за 9 Категории аудио албуми на линка: Подсъзнателни аудио албуми с утвърждения

II. УЕЛНЕС Развитие чрез УНИКАЛ Моделът

Философията на UNIKAL Online Institute е уникално сливане от тази на Асоциация УНИКАЛ и от WELLNESS МОДЕЛЪТ в класическият му вид с 6 аспекта. Полученият резултат е УНИКАЛ Модел създаден от д-р Елисавета Павлова, който отговаря изцяло на нашата интегрална философия съчетаваща уникално неразривната свързаност на 3-те основни аспекти: тяло, душа и разум в уникалната човешка същност, разпределени според УЕЛНЕС модела в 6-те – духовен, интелектуален, социален, професионален, емоционален и физически аспекти- всеки от които е линк водещ към категориите в които предлагаме нашите МП3 аудио записи със сублиминални СУ (подсъзнателни) позитивни утвърждения:

УНИКАЛНИ УМЕНИЯ И СПОСОБНОСТИ – ПРОФЕСИОНАЛЕН АСПЕКТ

НАТУРАЛНИ ТЯЛО, ДВИЖЕНИЕ И ХРАНЕНЕ – ФИЗИЧЕСКИ АСПЕКТ

ИНТЕЛЕКТУАЛНИ / УМСТВЕНИ УМЕНИЯ – ИНТЕЛЕКТУАЛЕН АСПЕКТ

КУЛТУРА И СОЦИАЛНИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ – СОЦИАЛЕН АСПЕКТ

АВТЕНТИЧНА / ДЪЛБОКА ЧОВЕШКА СЪЩНОСТ – ДУХОВЕН АСПЕКТ

ЛИЧНОСТНА ЕМОЦИОНАЛНА СФЕРА – ЕМОЦИОАНЛЕН АСПЕКТ

Полученият краен резултат е нашият УНИКАЛ Модел създаден от д-р Елисавета Павлова, който отговаря изцяло на нашата интегрална философия съчетаваща уникално неразривната свързаност на 3-те основни аспекти: тяло, душа и разум в уникалната човешка същност, разпределени според УЛНЕС модела в 6-те :

  • духовен,
  • интелектуален,
  • социален,
  • професионален,
  • емоционален и
  • физически аспекти:

Научете повече за нашият УНИКАЛ Модел на линка ТУК! 

III. ПАРТНЬОРСКА МРЕЖА УНИКАЛ

Бихме искали  от името на екипът на UNIKAL Online Institute,  да ви поканим да станете наши професионални и/или афилиирани партньори, което ще доведе до възможности за взаимно плодотворно сътрудничество.

КРАТКО ОБОБЩЕНИЕ НА ПОКАНАТА ЗА ПАРТНЬОРСТВО КЪМ УНИКАЛ ОНЛАЙН ИНСТИТУТ

Ще имате възможност на посочените линкове по-долу да се запознаете детайлно с различните опции, ползите за вас и какво се очаква да направите, но преди това ще ви представим по-долу, само кратко обобщение на възможностите в точки и под-точки, като можете да участвате във всяка от тях или само в тази/тези които предпочитате.

Предоставяме ви 2 възможности за партньорство:

1.ПРОФЕСИОНАЛНО ПАРТНЬОРСТВО

При тази първа възможност, ви предоставяме опциите да се включите в 3 категории професионално партньорство, бивайки обучвани в онлайн тренинги и получвайки сертификат за съотвтетната категория-Академия, Асоциация и УЕЛНЕС партньор:

1.1. Накратко при този вариант, можете да представяте индивидуално на ваши клиенти, близки, приятели и колеги нашите дигитални продукти и да получавате в брой заплащане за съответната поръчка, от която предарително задържате 20% комисонна или тази посочена за съответния дигиателн продукт, като служейки си с изпратени от нас кодове за партньорски отстъпки, правите след това поръчките на сайта ни.

1.2 Накратко при този вариант, можете да представяте дигиталните ни продукти в групов формат- било то след информативна сесия или след безплатен или платен семинар, ползвайки материалите от онлайн тренингите за партньори. По този начин, получавате в брой заплащане за съответната поръчка, от която предарително задържате комисионната посочена за съответния дигитален продукт и служейки си с изпратени от нас кодове за партньорски отстъпки, правите поръчките на сайта ни.

2. АФИЛИИРАНО ПАРТНЬОРСТВО

Предоставяме ви възможност да станете наш афилииран партньор, като имате 2 под-опции:

2.1. След записване и създаване на профил на: РЕГИСТРАЦИЯ ЗА АФИЛИИРАН ПАРТНЬОР можете да поствате нашите банери и линкове към тях в социалните си профили, които да споделяте сред приятели и в дневника си, получавайки комисионна в размер от 20% за поръчките ви (НЕ важи за Международното обучение), които ще бъдат проследявани чрез генериран код/ или ID който ще отчита всички направени поръчки посредстом вас/банерите и връзки, споделени чрез вас. ВАЖНО! Получавате от нас всичко нужно, за да започнете веднага, дори и без опит. Изпращаме ви ръководство с всички важни стъпки-инструкции и насоки, както и за ваше улеснение готови текстове към всеки от нашите линкове, които ще споделяте в социалните мрежи.

2.2.Бихте могли да помолите лицето за поддръжка на компютъра ви или ваш познат да качи банерите ни на вашият сайт (при нужда и ние можем да ви помогнем), което ще ви позволи без никакви усилия от ваша страна, при всяка заплатена поръчка от сайта ни, да получавате кимисионна в размер на 20% от стойността на съответният дигитален продукт- онлайн курс или подсъзнателен/сублиминален албум.

За да научите накратко условията и стъпките за кандидатстване за парофесионални и /или афилиирани партньори, кликнете на линка: Условия за включване в Партньорска мрежа

За да научите повече за отделните 3 категории професионално партньорство и какви ще са ползите за вас, продължете по-долу: 

От името на екипът на UNIKAL Online Institute бихме искали да ви поканим да се присъедините към някоя или всяка едно от трите ни партньорските мрежа напълно безплатно, за които ще научите по-долу.

3 КАТЕГОРИИ ПАРТНЬОРСТВА КЪМ УНИКАЛ ОНЛАЙН ИНСТИТУТ

От името на екипът на UNIKAL Online Institute и включените Академия „Емоции и Хранене“ и Асоциация УНИКАЛ, бихме искали да ви поканим да разгледате 3 възможни опции да станете наши партньори, като Академия, Уелнес развитие или Асоциация професионални партньор. Вижте 3-те категории ТУК!

ЗАЩО ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ И КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС

Като партньори получавате 4-на успешност посредством уникалната възможност за вас:

1. За допълнителен доход под формата на комисионна в размер на 20% – и то директно;

2. Да инвестирате в собственото си здраве и УЕЛНЕС развити с 20% отстъпка;

3. Да си възвърнете стари или прекъснали клиенти с нови финансови постъпления за вас;

4. Да получите допълнителна възможност за професионално развитие с отстъпки.

Вижте повече относно поканата ни за включване в партньорска мрежа и ползите за вас ТУК!

При сериозен интерес и мотивация за сътрудничество, моля попълнете формуляра за включване в партньорската ни мрежа: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsCDKgYNNvTL0Jjk9eMzgkNc_X3eAQFcrZgZdkJvInAZYfyQ/viewform?c=0&w=1

За повече информация по темата и как да си поръчате сублиминални аудиота по ваш избор, можете да посетите сайта на UNIKAL ONLINE INSTITUTE: https://unikalonlineinstitute.com/

При други запитвания относно СУ, изпратете имейл до: bia.unikal@gmail.com

Изпратете ни запитване