НОВ МАРТЕНСКИ ПРИЕМ 2020 в UNIKAL Online Institute и Академия „Емоции & Хранене” със срок на включване до 7 март 2020 г.

НОВ МАРТЕНСКИ ПРИЕМ 2020 в UNIKAL Online Institute и Академия „Емоции & Хранене” със срок на включване до 7 март 2020 г.

Обучения за заинтересованите професионално, лично или за близките си от темите за справяне с емоционално, преяждащо, рестриктивно хранене и хранителни нарушения.

Стартиране на обученията на 9 март 2020 г.

В момента е отворен Нов Мартенски прием 2020 в Академия „Емоции и Хранене” за пет обучения:

            Записване до 7 март на имейл: bia.unikal@gmail.com

с тема: Записване за Отворен Мартенски Прием 2020

ОТСТЪПКИ за всички обучения и курсове (с изключение на Международното Обучение, като ако запишете едновременно 2 Обучения, получавате отстъпката от 10% от другото обучение):

  • при ранно записване до 10 дни преди началото: 10%

  • при записване на един курсист на 2 обучения: 10%;

  • при записване за 3 или 4 обучения: 15% и 20 % съответно

Обучение/ниво „Международно сертификационно онлайн обучение” към iaedp™ – Международната асоциация за професионалисти в сферата на хранителни нарушения, включващо преведени на български език: базов, медицински, диетичен и терапевтичен учебни модули в онлайн формат и издаване на 5 Сертификата на английски език.

Вижте повече тук!

Обучение/ ниво „Базово консултиране при Хранителни нарушения (ХН)” – анорексия, булимия, безконтролно преяждане, подходящо за специалисти и студенти, като е включен и модул „Базови умения за консултиране и активно слушане”.

Вижте повече тук! 

Обучение/ниво „Консултиране в подхода Интуитивно хранене” за специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес, разкрасителна сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любими хора.

Вижте повече тук!

Обучение/ниво „Практично консултиране при преяждащо/емоционално хранене” за специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес, разкрасителна сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любими хора.

Вижте повече тук!

Обучение/ 5-то ниво – НОВО: „Консултиране в мотивация, хранене, тяло и други важни ХН практики” е едно уникално теоретико-практично обучение включващо събрани от професионалната практика на д-р Елисавета Павлова, като експерт в работа с хранителни нарушения, ефективни терапевтични модели на световно ниво, съчетани с доказани и от повече от 10 годишният и опит практични подходи за консултиране в сферата.

Измежду застъпените теми са следните: Мотивация при консултиране на лица с хранителни нарушения, Как да помагаме на консултираното лице с хранително нарушение да намери причини да си върне живота, Прилагане принципите на мотивационно интервюиране за адресиране на притеснения, свързани с теглото и хранителните разстройства, Балансиране между себе приемането и промяната на телесния образ, Приемане на тялото и физическата активност, Ръководство за хранене и физическа активност, Есенциални практики при работа с хранителни нарушения: Преформулиране на неразумни убеждения за хранене, храна, тегло и тяло в разумни убеждения и Работни бланки за практична работа-консултиране или терапия относно: мисли, емоции, поведения, нормализиране на хранене и физическа активност, техники за справяне с релапси и други важни практики специфични за работа с лица с хранителни нарушения.

При интерес, ни пишете за да ви бъде изпратено съдържанието на обучението по модули.

Ако имате лични, за семейството ви или професионални интереси в сферата на хранителни нарушения, и/или проблеми с хранене, преждане и тяло, научете повече на линка: Онлайн Академия „Емоции и Хранене“ 

  

ОБНОВЕНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СЕРТИФИЦИРАНЕ КАТО СПЕЦИАЛИСТ В 2 НАПРАВЛЕНИЯ: „ПРИ ПРОБЛЕМИ С ХРАНЕНЕ, ПРЕЯЖДАНЕ И ТЯЛО“ ИЛИ „ПРИ ХРАНИТЕЛНИ НАРУШЕНИЯ“ 

Ако проблемите с хранене, преяждане и тяло или сферата на хранителни нарушения са ваша страст:
– работите с хора или планирате да консултирате по темата

– студентите сте или в търсене на допълнителна квалификация
Ви предлагаме да станете сертифициран специалист в сферата в 2 направелния с онлайн обучение на 5 нива, всяко от които е под формата на обучение с  отделно име и с отделен сертификат. 

Научете повече на линка: Станете Сертифициран специалист

Повече за нас и дейностите ни можете да научите като разгледате нашия сайт.

Харесайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/UNIKALOnlineInstitute/ за да следите постовете ни, како и нашият нов Уебсайт: https://unikalonlineinstitute.com/

При въпроси и за записване ни пишете имейл на: bia.unikal@gmail.com  изпращайки и телефонният си номер за обратна връзка.

Тел. за връзка:  +359 897 621 607 или 0878-205 221

Очакваме Ви като курсисти и партньори на Академия “Емоции и Хранене” към Асоциация УНИКАЛ!

Затвори меню
TWITTER
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share
Instagram
Don`t copy text!
×

Cart