ЛЯТНА АКАДЕМИЯ 2019 с до  50 % отстъпка  в UNIKAL Online Institute и Академия„Емоции& Хранене

Възползвайте се от най-високите отстъпки предлагани от Академия “Емоции и хранене!

Срок на включване от 1 юли до 13 септември 2019 г.

Обучения за заинтересованите професионално, лично или за близките си от темите за справяне с емоционално, преяждащо, рестриктивно хранене и хранителни нарушения.

В момента е отворен нов Летен прием с най-високите отстъпки 

за четирите обучения:

  • ОТСТЪПКА – При записване за Международно сертификационно обучение 
    – 50% отстъпка за български курсисти.

Обучение/ ниво ”Международно сертификационно онлайн обучение към  iaedp™ –Международната Асоциация за професионалисти в сферата на хранителни нарушения, включващ преведени на български език: базов, медицински, диетичен и терапевтичен учебни модули в онлайн формат и издаване на 5 Сертификата на английски език. Вижте повече тук!

  • ОТСТЪПКИ – При записване за останалите 3 Сертификационни обучения/ Нива на обучение за Специалист:
  • При записване за 1 Обучение –  90 лв. отстъпка.
  • При записване за 2 Обучения или на курсиста (колеги, приятели и т.н.) заедно –
    225 лв. отстъпка.
  • При записване за 4 / 3 Обучения + Международното ниво или на 2 или 3 курсиста (колеги, приятели и т.н.) заедно –  405 лв. отстъпка.

3-те изброени отстъпки важат извън 50% отстъпка за Международно обучение към общата такса.

Обучение/ ниво “Базово консултиране при Хранителни нарушения (ХН)” Анорексия, Булимия, Безконтролно Преяждане Подходящо за специалисти и студенти, като е включен и модул базови умения за консултиране и активно слушане. Вижте повече тук!  

Обучение/ ниво  “Консултиране в подхода Интуитивно хранене за специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес, разкрасителна сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любими хора.  Вижте повече тук! 

Обучение/ ниво  “Практично консултиране при преяждащо/емоционално хранене” за специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес,  разкрасителна сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любими хора. Вижте повече тук

Важно!  Предоставя се възможност и за разсрочено заплащане за 2 или 3 месеца, без допълнително оскъпяване. 

Краен срок за записване за обученията/нивата/ до 13 септември 2019. Стартиране на курсистите веднага след записване.

Научете повече на линка: Онлайн академия „Емоции и хранене“

Като курсисти на Асоциация УНИКАЛ, получавате изключителни възможности за професионално развитие и множество ползи.

Какво получавате или защо да се включите като партньори в Партньорската мрежа на Асоциация Уникал и Академия „Емоции и хранене“:

Можете да научите повече на линка: ПАРТНЬОРСКА МРЕЖА УНИКАЛ

Като курсисти на Асоциация УНИКАЛ, получавате изключителни възможности за професионално развитие и множество ползи.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ИЛИ ЗАЩО ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ КАТО ПАРТНЬОРИ В ПАРТНЬОРСКАТА МРЕЖА НА АСОЦИАЦИЯ УНИКАЛ И АКАДЕМИЯ „ЕМОЦИИ И ХРАНЕНЕ“: ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК! 

Очаквайте и Новите ни Обучения, коитo подготвяме и ще ви предлагаме периодично посредством Онлайн Обучителната ни Платформа WizIQ.

Харесайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/UNIKALOnlineInstitute/ за да следите постовете ни, како и нашият нов Уебсайт: https://unikalonlineinstitute.com/

При въпроси и за записване ни пишете имейл на: bia.unikal@gmail.com  изпращайки и телефонният си номер за обратна връзка.

Тел. за връзка:  +359 897 621 607 или 0878-205 221

Очакваме Ви като курсисти и партньори на Академия “Емоции и Хранене” към Асоциация УНИКАЛ!

Първа българска организация за хранителни нарушения – Асоциация Уникал

Предлага информиране, обучения, уебинари, превенция, консултиране и терапия в сферата на класифицираните хранителни разстройства- анорексия, булимия, безконтролно преяждане (хиперфагия) и на другите 4-та и 5-та групи субклинични хранителни нарушения (според DSM-5).

Услугите ни са насочени в значителна степен и към субклиничните хранителни нарушения и другите широко разпространени, но също толкова заплашващи здравето и качеството на живот форми на нарушено хранене срещащи се при по-голяма част от населението през последните години.

Тези под-прагови форми на хранителни нарушения се характеризират с обсесивен стремеж към отслабване и преследване на непостижим идеал на слаба фигура; прекомерен страх от напълняване или от определени храни; хронично спазване на само наложени диети;рекомерно правене на упражнения или разход на физическа енергия;висока честота на ежедневно мислене за храна, хранене, тегло и тяло; чувство на загуба на контрол над храненето и съответно емоционално/преяждащо хранене; употреба на методи за прочистване или освобождаване от поетата храна;ниска самооценка и влошена представа за собственото тяло и други.


Вижте повече тук!

Международно сертификационно онлайн Обучение

Първа Българска Организация за хранителни нарушения-Асоциация УНИКАЛ) www.bia-unikal.org, беше официално приета за Международен Клон на Международната организация за професионалисти в сферата на хранителни нарушения-IAEDP (International Association for Eating Disorders Professionals).


Вижте повече тук!

Като председател на международния клон беше избрана д-р Елисавета Павлова, която е първата в България сертифицирана от IAEDP, като специалист в менталното здраве при хранителни нарушения. Освен това тя е психолог практикуващ във Варна, обучител/лектор към ОнЛайн Академията на Асоциация УНИКАЛ и на Международната Квалификация посредством Сертификационно Онлайн Обучение на IAEDP, за което можете да прочетете повече на този линк: Международно Сертификационно ОнЛайн Обучение за Студенти и Специалисти

Това официално представителство ще допринесе значително за цялата българска общност посредством развитие в две от основните дейности на Асоциация УНИКАЛ, а именно обучения за български професионалисти и студенти, както и превенция -ранно разпознаване и навременни интервенции в сферата на хранителни нарушения в страната.

Всичко относно Асоциация УНИКАЛ вижте на линка: http://bia-unikal.org/

Изпратете ни запитване

Затвори меню
Facebook
TWITTER
Visit Us
LinkedIn
Instagram
Don`t copy text!
×
×

Cart